Sådan finder du de rigtige festkjoler

3. maj 2018 By Admin

Sådan finder du de rigtige festkjoler

De fleste kvinder kender til problemet, når en fest eller en anden form for begivenhed melder sin ankomst, nemlig den evige tøjkrise. Det kan især være et problem, hvis der er tale om de mere festlige begivenheder, da det ofte kræver en pænere påklædning. Inden du kaster dig ud i din næste krise, bør du læse med jer og finde ud af, hvordan du vælger festkjoler til dine næste arrangementer.

Det handler om meget mere end bare kjoles udseende, men også hvordan den sidder på din krop og hvor godt tilpas du føler dig. Jo bedre du har det i dit tøj, desto bedre en udstråling har du også, så hovedreglen er, at uanset hvad du klæder dig på til, bør du mest af alt være godt tilpas.

Korte eller lange festkjoler?

Forskellige festkjoler er gode til forskellige former for feste. Det er næppe nogen overraskelse. Inden du begiver dig ud for at finde en festkjole, bør du lige give invitationen et kig, om der måske er en dress code. Er der ikke det, går du selvfølgelig bare på jagt som du plejer. Typisk vil du til mere formelle arrangementer skulle tage lange festkjoler på. Typisk er reglen, at formelle arrangementer kræver kjoler, der slutter under knæet eller hvis du er endnu findere på den, under anklen. Denne form for festkjoler er typisk for galla-begivenheder, bryllupper eller runde fødselsdage eller mærkedage i familien.

Find et kæmpe udvalg af festkjoler her

Er du i stedet blevet inviteret til et afslappet arrangement eller en fest i solen med dine venner, så kast dig ud i en kortere version af en festkjole. Der er et væld på markedet til enhver lejlighed, og de kortere festkjoler kan være mindst lige så klassiske og smukke som de længere. En lille sort kjole er altid god at have hængende i skabet, specielt til de uundgåelige tøjkriser. Den går til alt og du kan altid dresse den lille sorte festkjole op eller ned med sko ´, smykker, jakker eller tasker, afhængigt af hvilket arrangement du skal til.

Her køber du dine festkjoler

På internettet finder du det største udvalg af festkjoler, og det er ofte en god måde at danne sig et overblik over, hvilken stil du ønsker. Det er dog også en risiko at købe festkjoler på internettet, specielt hvis du er ude temmelig sent inden din fest løber af staben. Fysiske butikker har ikke altid det største udvalg af festkjoler, men her kan du prøve kjolerne på i butikken og samtidigt på kyndige råd og vejledning omkring, hvad der klæder dig.

Find de stiletter der matcher her

At vælge de rigtige festkjoler handler nemlig om meget mere, end hvad der er på mode. For at en kjole skal sidde pænt på dig, bør du vælge noget, der passer til din kropstype. Har du eksempelvis en relativt lige kropstype uden mange former, kan du med fordel vælge en kjole, der har et bredt skørt på for at skabe illusionen af bredere hofter. Har du derimod en større barm og hofter, kan du sagtens vælge en kjole, der snøres i taljen eller på anden måde indsnævrer, da det fremhæver din timeglasfigur.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *