Fransk eller belgisk?

4. oktober 2019 By Eskild Strudsberg

Fransk eller belgisk?

Forførende franske fristelser… Jo tak – det er enten noget af det lækre franske bagværk. Eller det er lingeri. Biler kan det ikke være, for selv ikke den mest frankofile kan i fuldt alvor påstå, der er noget forførende over en fransk bil 🙂 Altså må det være lingeri, ikke?

Nu kommer så hele sagen: Det absolut lækreste undertøj (iflg. alle de kvinder, jeg ender) er slet ikke fransk! Det er fra Belgien. Hjemlandet for pommes fritter, tyndt øl og mayonnaise. Og det er elsket af både escortpiger og deres kunder 😉

Hov? Sagde du Belgien?

Ja – det gjorde jeg faktisk. Og her kommer en lille hemmelighed til dig: Belgierne står faktisk bag en masse af det, som flertallet forbinder med noget typisk fransk. Om det er haute cuisine eller lingeri – det bedste af det bedste kommer fra Belgien. I relation til undertøjet er det især ét firma, der skiller sig ud: Van de Velde.

Det er sikkert ikke et navn, du kender overhovedet – men hvis jeg så i stedet nævner disse to kendte brands:

  • PrimaDonna Lingeri
  • Marie Jo Swim

Så er du med, ikke?

PrimaDonna

Der er ikke så pokkers meget at sige andet end: Hvis du er pige/kvinde og begavet med den type krop, som mænd elsker allermest (kurver og figur), er PrimaDonna den ultimate løsning. Det er ganske enkelt BH’ernes Ferrari, Bently og Mercedes i én ig samme løsning. Og på trods af, at særligt BH’erne er ergonomisk perfektionerede til en større barm, er selv de mest “ordinære” PrimaDonna BH’er så hamrende lækre og sexede, at man tror, det er løgn.

Marie Jo

Ja – det er fra samme firma. Her er der mere tænkt på piger og kvinder, der ikke har virkeligt store airbags 🙂 Kvaliteten er den samme – og det betyder: Eksklusivt, lækkert og umanerligt behageligt at have på.

Ikke bare lingeri – også til stranden

Både Marie Jo og PrimaDonna samt Luksuslingeri.dk har helt ubeskriveligt lækre kollektioner med swimwear – altså både bikinier, badedragter og diverse gevandter til at slynge om sig, når man skal være lidt mere ærbar. Og det kan være nødvendigt, for selvom ingen af de to serier er lumre eller over-sexede, er de så eminent lækre, at selv en middelmådig, blegfed kontormus fra provinsen forvandles til en ægte femme fatale, når der kommer Marie Jo eller PrimaDonna Swim på kroppen 🙂

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *