Kviklån eller ej!

4. februar 2020 By Eskild Strudsberg

Kviklån eller ej!

Bankerne bliver mindre og mindre samarbejdsvillige, hvilket uden tvivl er en af grundene til, at vi ser, at flere og flere optager kviklån. Jeg finder det egentligt ganske forkert, at disse kviklån er så udskældte, for i virkeligheden redder de mange mennesker, der er i akut pengenød.

Nej til banklån – ja til kviklån

Hvis der pludselig opstår en akut og uforudsigelig situation, hvor man virkelig har brug for penge, og banken så giver afslag på et banklån – hvad gør man så? Bankerne er komplet ligeglade med dig og dine økonomiske vanskeligheder. Hvis ikke de er 100% sikre på deres udlån, så får du altså afslag.

Omvendt ser det ud med kviklån, hvor långiverne på ingen måde er sikre på, at de får deres penge igen. Sagen er den, at hvis du optager et online quicklån, så skal du ikke stille sikkerhed. Sikkerhed forstås på den måde, at du ikke skal stille pant i hverken din bolig, bil eller båd.

Ros til kviklån

Når man nu tænker over, at de, der får afslag i banken, bliver godkendt til et kviklån, så bør vi vel rose disse online i stedet? Det er jo ikke alle kviklånstagere, der optager kvik lån blot for at bruge pengene på ligegyldigt forbrug. Finansbloggen, Billige Kviklån Dk, er gået mere i dybden med formålene med billige kviklån og andre steder du kan låne penge billigt på nettet hos Billige-kviklån.dk.

Der er altså i den grad lige så mange, der optager lånene, fordi de pludselig mangler penge til en ny vaskemaskine, værkstedsregning osv. Pengene fra kviklånet skal altså bruges til at låntagerne kan få deres hverdag til at fungere.

Hvis kviklån ikke fandtes, ville låntagernes hverdag potentielt blive et mareridt, da det nu engang er sådan, at der findes ting, vi ikke kan undvære. Så er der sikkert nogen, der vil tænke, at kviklån jo har en højere rente end banklån.

Kviklån har muligvis højere renter, men husk nu på at du kan optage disse lån uden at stille sikkerhed. Du kan optage disse kviklån uden at skulle aflevere et budget samt dine 3 seneste lønsedler. Du kan optage disse kviklån på under 2 minutter få pengene overført inden for 60 minutter.

Mange fordele ved kviklån

De lidt højere renter ved kviklån bliver langt overgået af de mange fordele. Hvem vil ikke betale lidt ekstra for følgende:

  • 2 minutters låneansøgning
  • Penge udbetalt med det samme
  • Optag kviklånet hjemmefra sofaen
  • Ingen sikkerhedsstillelse
  • Første kviklån er gratis uden renter og gebyrer

Inden vi kun snakker pris, så er det værd at kigge på de utrolig mange andre fordele. Det er altså heller ikke for sjov, at disse minilån bliver stadig mere populære. Hvem gider at vente 1-2 uger på at få svar på en låneansøgning i banken, når man kan vente 2 minutter?

Faktum

Lad os nu give kviklånene lidt kredit i stedet for at være sortseere, for det kunne jo være dig, der en dag har akut brug for penge, og banken siger nej. I så fald ved du, at du altid kan gå på nettet og optage et kviklån, som kan bruges på præcis det, du ønsker.

Kilde: https://kviklaan-info.dk/

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *