Spar dine ansatte for besvær ved at have udlægs- og rejseafregning i skyen

9. maj 2018 By Admin

Spar dine ansatte for besvær ved at have udlægs- og rejseafregning i skyen

Hvis du driver din egen virksomhed med ansatte, så bør det være af høj prioritet at sikre, at de spares for mest muligt besvær i deres dagligdag. Hvis flere af dine ansatte ofte er på farten på vegne af firmaet, så er det også kun naturligt, at der opstår nogle udlæg og øvrige udgifter, der skal afregnes.

Det kræver dog, at den ansatte kan dokumentere det, hvis de skal have refunderet et udlæg og det skal kunne bogføres på korrekt vis, hvilket naturligvis kræver en form for kvittering.

Langt de fleste steder er kutymen i dag, at den ansatte selv skal stå for at samle diverse kvitteringer, som de så skal tage med tilbage. De skal gives til en bogholder eller en regnskabsmedarbejder, der skal stå for at føre penge over til den person, der har lavet udlægget og dertil også for at sikre, at det hele bogføres korrekt.

Det er dog ikke altid helt uden besvær, da der kan være en del udlæg, hvis der f.eks. er tale om en rejsetid på en uge. Det kan du dog gøre en del nemmere ved at have udlægs- og rejseafregning i skyen.

Vælg et systemet med en velfungerende smartphone-app

Det er vigtigt, at du sørger for at vælge et system, der har en god apps til diverse smartphones. Du kan finde et væld af gode systemer, der både er nemme og simple at have med at gøre, når du sidder ved en PC.

Det er dog mindst lige så vigtigt, at det er nemt for dine ansatte at bruge systemet direkte fra deres mobil, når de skal angive deres udlæg og uploade billeder af kvitteringer. Hvis det ikke er nemt, så falder hele idéen med et sådant system hurtigt til jorden igen.

Der findes dog mange systemer på det danske marked, der gør det muligt at klare rejseafregning via en smartphone, så det ikke er noget, som dine ansatte skal bruge for meget tid på. Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig løsning.

I stedet skal du bruge tid på at tage et kig på nogle af de løsninger, du kan finde frem til, så du er sikker på, at du reelt set ender med at vælge en løsning, der passer godt ind i din virksomhed, jeres processer og sammen med de systemer, I bruger.

Det er en god investering for de fleste virksomheder

Der er mange, der overvejer, om det reelt set er en investering, der kan bruges til noget. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er en god investering for langt de fleste virksomheder, der har ansatte, der sommetider er ude at rejse eller blot er på landevejen.

Det er dog særligt en god investering for de virksomheder, der har mange ansatte, der jævnligt er på farten og som derfor også skal kunne håndtere en del udllæg og rejseudgifter, som kommer fra disse ansatte, hvad end det er sælgere, konsulenter, montører eller noget helt fjerde.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *