Vintage og kalkmaling

12. maj 2018 By Eskild Strudsberg

Vintage og kalkmaling

Jeg har for ikke så længe siden fået øjnene op for kalkmaling. Jeg troede, at sådan noget med at male møbler og andet brugskunst var besværligt, så det har jeg altid holdt mig fra, men det er det slet ikke, og nu kan jeg slet ikke få stoppet igen.

Hvad kan man så bruge kalkmaling og vintage paint til? Der er nærmest ingen grænser, men her er nogle ideer.

Ideer med kalkmaling

Jeg havde et kedeligt arkivskab, som skulle smides ud fra min arbejdsplads. Nu har jeg malet det med kalkmaling i en skøn aqua grøn farve, og det er nu et fint lille skab, der lyser op på mit hjemmekontor.

I min vindueskarm har jeg nogle almindelige potter, som jeg har malet hvide med et lille gråt mønster. I hånden har jeg skrevet, hvilken krydderurt der er i potten. Det er funktionelt, og så ser det sødt ud.

Til når vi skal have gæster, har jeg lavet de her små tavler. Dem bruger jeg for eksempel som bordkort, og de lidt større skriver jeg menuen på. Det kan også være ”Velkommen til vores hjem” eller ”Tillykke til Cecilie” etc. Det er personligt og indbydende.

I samme boldgade; min almindelige serveringsbakke er malet med den sorte kalkmaling, så jeg kan skrive en sød besked på bakken med kridt. Den bruger jeg på gæsteværelset og stiller en lille velkomstforfriskning til vores gæster med en personlig besked. Mulighederne er mange.

God og billig kalkmaling

Jeg køber min kalkmaling til møbler etc. online. Jeg har fundet en kalkmaling forhandler online, som har nogle gode mærker og gode priser. Det er samtidig en brugskunst online shop, så der ryger altid noget andet med, når jeg køber min kalkmaling. Det er denne butik: https://www.egesgave.dk/

Hvad bruger du din kalkmaling og vintage paint til? Lad os dele nogle ideer 🙂

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *