Brede fødder og smalle sko

15. maj 2018 By Eskild Strudsberg

Brede fødder og smalle sko

Jeg har en kammeret oppe i Aalborg, der hedder Morten – en virkeligt flink og rar fyr. Han er en af dem, du kan karakterisere som “en stor mand”. Eller som de ynder at sige det i den landsdel: Det er nemmere at hoppe over ham end at gå udenom ham 🙂 Da han samtidig er meget bevidst om sit udseende, går han en del op i at være velklædt og i det hele taget se godt ud. Og hvorfor skulle han ikke også det? Det er jo snart mere reglen end undtagelsen at veje ind i den tunge klasse i Danmark.

Stor krop = Store fødder

Ja ja – jeg kender godt den gamle talemåde om det med store fødder og visse andre legemsdele. Den holder så ikke i tilfældet Morten 😉 Men han har faktisk relativt store fødder, og især er de ganske brede. Om det nu bunder i de mange år med for høj vægt, eller om det er medfødt, ved jeg ikke. Jeg ved bare, at han døjer frygteligt med at få sko, der passer til bredden på hans fødder. Han slipper til gengæld for snesko om vinteren..

Heldigvis for ham og de mange lidelsesfæller med brede fødder er der nu kommet en ny afdeling i den butik, der i dag er Danmarks ubetinget førende, når det handler om tøj i store størrelser (helt op til 12XL): Storedrenge.dk:

Sko til brede fødder

Som en naturlig fortsættelse af det store og lækre sortiment i modetøj og tilbehør til kraftige mænd, har de nu også åbnet en helt ny afdeling på deres webshop, der har et helt genialt udvalg af fodtøj til de store fødder! Eller rettere brede sko.

Det er simpelthen dejligt at se, at de har taget hånd om de store fødder så at sige!

Store mænd dyrker også sport

Som Morten plejer at sige det: “Det kan da godt være, jeg er lidt bred og en smule småkvabset, men jeg er altså også ret sporty!” Og det er han skam – og han er bestemt ikke alene om at være det blandt de store drenge.

Butikken har faktisk også et stort udvalg af sportstøj i store størrelser: https://www.storedrenge.dk/herretoej-372/sportstoej-240/

Mortens kæreste er ikke i den store klasse – slet ikke. Men det er der jo en del andre piger, der er, og de handler også tøj, sportstøj og den slags i en specialbutik. Det er så en butik med tøj til store piger.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *