Dramatiske halskæder

7. juni 2018 By Eskild Strudsberg

Dramatiske halskæder

Dramatiske og store halskæder kan være med til at understrege din stil og gøre et outfit spændende. Der er dog nogle regler, du skal følge, for at få det til at fungere bedst muligt. Jeg har selv nogle flotte halskæder fra Ole Lynggaard Smykker samt nogle farvestrålende store halskæder, der er sjove at bruge.

Hvad passer med hvad

De mere farvestrålende halskæder passer bedst sammen med neutrale farver i dit tøj. Det kan være en kulørt halskæde sammen med en sort kjole – eller hvad med en hvid bluse sammen med jeans og en kulørt halskæde. Det er med til at gøre begge sæt spændende. Mulighederne er utallige.

Er dit outfit ikke neutralt men har mønster eller striber, bør du vælge et knap så farvestrålende smykke. Det kan være et smukt Ole Lynggaard Smykke måske i sølv eller guld for blot at komplimentere dit outfit. Som du kan se her, har Lynggaard en held del at vælge mellem.

Perler og perlehalskæder ser typisk bedst ud med et mere fint outfit. Det kan være sammen med en smuk sort kjole, når du skal til et selskab.

Fald ikke for fristelsen til at tage mere end en stor halskæde på ad gangen. Det ser fint ud med flere, hvis de alle er tynde, men en stor halskæde ser bedst ud alene. Det gælder også for andet tilbehør som et tørklæde. Store halskæder ser bedst ud uden en masse andet tilbehør.

Du kan mange steder købe billige halskæder. Brug dog din sunde fornuft. Mange gange ser de godt ud, når de hænger i butikken, men ser helt anderledes ud når de kommer på. Mange gange er de lavet af et billigt materiale og i løbet af kort tid, bliver din hud enten sort eller grøn, og du kan risikere at udvikle allergi.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *