3 tips til at få bedre karakterer i skolen

14. juni 2021 By Admin

3 tips til at få bedre karakterer i skolen

Er dine karakterer i skolen ikke særligt gode, og vil du gerne gøre noget ved det, så du kan ende ud med et rigtig flot snit, når du engang er færdig?

 

Så har vi her samlet en liste med tre tips, som du kan tage til dig, og som kan hjælpe dig med at få højere karakterer i alle dine fag.

 

Får du brug for hjælp til matematik på et tidspunkt, kan du lære mere om at regne decimaltal til procent her.

Vær ikke bange for at række hånden op i timerne

Det første råd til dig er, at du ikke skal være bange for at række hånden op i timerne. Noget af det bedste, en lærer kan se fra sine elever, er engagement. Der er mange, der bare sidder og gemmer sig nede på bagerste række, og som aldrig deltager i timen.

 

Jo mere du deltager i timerne, desto mere får lærerne også øje på dig, og jo bedre vurderinger vil du også får fra dem, når de eks. skal give årskarakterer. Og jo mere lærer du også fra undervisningen, hvis du rent faktisk deltager aktivt.

Dine lærere er der for at hjælpe dig

Så må du ikke glemme, at dine lærere er der for at hjælpe dig. Så hvis der er noget ved en opgave eller et emne, som du ikke forstår, er det bare med at spørge din lærer.

 

Der er mange elever, der desværre er bange for at stille for mange spørgsmål, og det går direkte ud over deres resultater. Dine lærere vil mere end gerne hjælpe dig godt på vej til gode karakterer, men så må du også lade dem hjælpe dig. Hvis du ikke spørger, ved de heller ikke, at der er noget, du er i tvivl om.

Husk at lave dine lektier

Sidst, men ikke mindst, må vi heller ikke undervurdere det at tage din skole seriøst. Det handler blandt andet om, at du skal lave dine lektier, og at du rent faktisk skal bruge energi på at lære det stof, du har undervisning om.

 

Jo mere seriøst du tager din skole, desto nemmere vil du også finde det at få gode karakterer. Dovner du den bare af, er det klart, at du også vil få svært ved at få gode karakterer, når dine lærere skal give dig karakterer. Så læg energi i dit skolearbejde.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *