3 trin til at spare penge hver måned

1. marts 2022 By Admin

3 trin til at spare penge hver måned

Vil du gerne i gang med at spare penge hver måned, har vi her samlet nogle gode råd til dig, så du kan komme i gang med det.

Skift til et billigere mobilabonnement

For det første kan det være godt at kigge på dit mobilabonnement. Der er nemlig en stor risiko for, at du lige nu betaler alt for meget for dit abonnement, sammenlignet med hvad du kan få det til andre steder.

Så find ud af hvor meget dit forbrug er på, og gå derefter i gang med at kigge på andre teleselskaber på markedet. Der er mobilabonnementer for helt ned til 19 kroner om måneden, hvor du stadig får taletid og data, så det er altså muligt at komme til at spare mange penge på det område.

Vælg et nyt forsikringsselskab

Så kan det også være godt at tage et kig på dine udgifter til dine forsikringer. For hvor meget betaler du egentlig for dine forsikringer? Der er rigtig mange danskere, der ikke har styr på denne udgiftspost, da de bare har betalt det samme gennem mange år.

Men hvad nu hvis det kan lade sig gøre for dig at skære dine udgifter til forsikringer ned med 50% ved at skifte over til et andet forsikringsselskab? Det finder du aldrig ud af, hvis du ikke går i gang med at undersøge det. Så det er klart et godt trin også at fuldføre.

Opsig dit fitness abonnement hvis du ikke bruger det

Sidst, men ikke mindst, er det også smart at opsige alle de abonnementer, som du ikke bruger til noget. Og med hånden på hjertet – hvor tit kommer du så ned i det lokale fitnesscenter, som du har et abonnement til?

Hvis du ikke gør brug af det, er det jo bare med at få opsagt det, så du ikke skal betale 2-300 kroner om måneden til noget, du alligevel ikke gør brug af. Det samme kan du gøre med alle de andre abonnementer, du har dig, som du ikke bruger fast hver måned.

Mangler du en ny kedeldragt, finder du en rød kedeldragt her.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *