Berlin Babylon

27. juli 2020 By Eskild Strudsberg

Berlin Babylon

Lørdag eftermiddag. Og jeg skal intet. Det er virkeligt, ikke sjovt at tænke på. Jeg plejer jo at skulle noget hver eneste lørdag aften. Jeg har et stor socialt netværk, og vi ses ofte. Men i dag skal jeg bare ingenting. Det er en katastrofe. Jeg er ikke vant til at skulle sidde herhjemme. Måske en ganske almindelig tirsdag aften, ja. Men en lørdag aften? Nej.

Gode ideer?

Hvad skal jeg finde på? Jeg kan jo ikke bare sidde her og kukkelure alene. På den anden side, jeg har ikke lyst til at gå på bar alene. Det er også farligt. Covid-19, du ved. Så det er udelukket.

Jeg kan dog altid gå på nettet og købe tøj og sko. Men budgettet er lidt stramt i denne uge. Jeg har måttet betale en stor elregning. Samtidigt sparer jeg sammen til at kunne betale den ekstra indkomstskat, som jeg har fået at vide, at jeg skylder. Pokkers.
Så en stille aften her i huset.

Vil opleve Berlin

Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan lægge planer. Så det, vil jeg gøre. Jeg har længe drømt om at komme til Berlin. Jeg har aldrig været der, men har hørt, at det er en fed by. Så det, er det, jeg skal finde ud af. Når jeg har betalt min efterskat, så kan jeg se, at der vil være et lille overskud på mit budget. Det vil jeg bruge. Så jeg skal finde nogle billige flybilletter til Berlin.

Jeg har ikke så meget erfaring med at rejse alene, men det kan muligvis være en kilde til mange gode historier, jeg kan fortælle vennerne. Hvor finder man i det hele taget billige flybilletter? Måske kan min veninde give mig et par gode tips. Hun rejser jo ofte selv. Hun fortæller i hvert fald om, at hun har booket flybilletter til et eller andet sted. Jeg ringer til hende. Hun fortalte mig, at billige flybilletter er hos Rejsepriser.dk

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *