Bliv flyvende til festen med en elegant butterfly

30. juni 2019 By Admin

Bliv flyvende til festen med en elegant butterfly

Der findes mange nye måder, man kan klæde sig på til festen. Det bliver ikke mindre, når det kommer til udvalget af tøj til festen, og derfor kan der også være meget at vælge imellem. Der er de moderne ting, som hele tiden dukker op, og som ridder med på mainstreambølgen. Der er dog også de mere traditionelle beklædninger, som forsvinder og dukker op igen af og til. Og en af disse er den elegante butterfly, som kan bruges til den festlige anledning.

Det kan være, at du mest er typen, der går med slips eller foretrækker den bare skjorte. Der kan dog aldrig ske noget ved at prøve noget nyt, og her er em butterfly et rigtig godt valg. Det kan også være, at du ofte går med butterfly, og her kan man altid finde en ny butterfly til den næste fest. De kan dog også bruges til andet end festen, og mange bruger den også i hverdagen. Uanset hvad, så findes der et utal af forskellige butterfly, som man kan pifte sit outfit op med. Det kan du læse meget mere om herunder.

En butterfly kan bruges til mange anledninger

Som nævnt kan man sagtens bruge en butterfly i hverdagen, men den er klart oplagt at bruge til den festlige anledning. Og her findes der et utal af forskellige anledninger, som eksempelvis bryllupsfesten, konfirmationen eller nytårsfesten. Den elegante butterfly sætter stil over dit outfit, og så giver den også et strejf af ungdommelighed.

De findes i et utal af forskellige farver, former og størrelser, så der er en til enhver smag. Man kan eksempelvis vælge den simple farve som sort, hvid eller grå, som kan gå sammen med det meste tøj. Det er eksempelvis ideelt til bryllupsfesten, hvor man gerne klæder sig lidt mere simpelt. Man kan dog også få dem i mange forskellige farver og mønstre, som pifter det hele lidt mere op. Det er eksempelvis ideelt til den elegante og farverige nytårsfest.

Usikker på at binde butterfly? Bare rolig

Det kan være, at du tænker, at du ikke lige er mesteren i at binde en butterfly, lige så vel som et slips. Her er der dog en god løsning til dig, som har problemer med det. De mange butterfly findes nemlig også i pre-bundne varianter. På den måde er de allerede bundet permanent, og det eneste man så skal er at klipse den fast under skjorte kraven. Det er meget simpelt og nemt, og så skal man heller ikke bøvle med den til festen, hvis den pludseligt går op.

Der findes gode råd til at vælge butterfly, men en, som du måske ikke kender er reglen med kanten mellem øjne og hoved. Det betyder noget så simpelt, som at bredden på din butterfly skal være lige mellem kanten på dine øjne og kanten på dit hoved. Ved at bruge denne regel er man sikker på, at man har fundet den rette størrelse. Så gør dig et butterfly køb i dag og pift dit festlige outfit en tand op.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *