De største danske møbelbrands

27. november 2022 By Admin

De største danske møbelbrands

Danmark er et sandt møbelmekka inden for møbler, design og indretning. Sammen med resten af Norden, så vil mange mene, at vi er blandt de førende nationer på området. Her står verden aldrig stille og der åbner nye butikker, brands, shops og boliguniverser dagligt. Vi har gået de forskellige brands igennem og vil fremhæve nogle af de allerstørste og mest populære brands – både i dag og gennem tiderne. Vi har kigget på alt fra originalitet, selvstændighed, materialevalg, bæredygtighed til fornyelse. Selvom klassisk møbeldesign er populært, så er det også vigtigt at man kan tage fortidens dyder og bringe dem op til dato og ind i det nye århundrede. Eksempelvis skal materialer i langt højere grad være bæredygtige i dag, end det er blevet prioriteret førhen og derudover leger man mere med farver end man har gjort førhen.

 

&Tradition

&Tradition eller AndTradition har på mange måder etableret sig som et prominent navn på den danske møbeldesignerscene. De pumper møbler og indretningsgenstande ud på livet løs og der er ikke nogen grænser for, hvordan de kan lege med alt fra farver på møblerne til designs, materialer, stoftyper og træsorter. Mærket byder på alt fra sofaer til lænestole, så hvis du er på nippet til at skulle indrette dit hjem eller sommerhus, så kunne du måske kigge lidt nærmere på &Tradition.

 

Bjørn Wiinblad

 

Bjørn Wiinblad er blandt én af tidens største keramikere og det er på trods af, at mærket egentlig varetages af Rosendahl koncernen. Bjørn Wiinblad er desværre afgået ved døden og alle nye designs på krukker, vaser, kopper og lysestager kommer ikke direkte fra manden selv. Brandet Bjørn Wiinblad er på mange måder blevet etableret som et varemærke for Danmark og vores fantastiske evne til at indarbejde design og kunst i vores brugskunst og interiør.

 

Bloomingville

 

Bloomingville er en publikumsfavorit blandt Østerbro damerne og de mange modeblade. Det er nogle gode forretningsfolk, som har forstået at kombinere et fantastisk møbeldesign og smukke puder, tæpper og reoler med pastelfarver og sjove mønstre. Der er ikke langt mellem de nye kollektioner og det hele bliver produceret med en kvalitet, hvor du godt kan følge med prismæssigt. Bloomingville har ofte tilbud og du vil kunne finde mange af deres møbler og interiør til gode priser.

 

by Lassen

By Lassen er endnu et møbelbrand, som har designet og skabt mange forskellige møbler, tæpper, spisebordsstole og spiseborde til Danmark og den danske befolkning gennem tiderne. De er blandt andet kendt for deres messing lysestager og der er kun få grænser for hvad brandet, som er skabt af de 2 brødre Mogens og Flemming kan præstere. by Lassen var meget nytænkende designere for deres tid og i dag sætter de også nye trends og er med til at skabe fantastiske tendenser i Danmark.

 

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn er den sidste virksomhed, som vi vil fremhæve i denne artikel. De har designet stilikoner gennem mere end 100 år og er blevet populære på grund af deres store fokus på håndværk, kvalitet, funktion og æstetik. Knud Erik Hansen er blot et af familiens mange talentfulde designere og han hører til den tredje generation af familien og det fantastiske brand. Carl Hansen & Søn er møbelverdenens svar på et kongerige, som på alle måder kan skabe fantastisk kunst, som du kan bruge i din indretning.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *