31. oktober 2019 By Admin

Elcykel er dit nye moderne transportmiddel

Det er et miljørigtigt valg samt værende et troværdigt transportmiddel. Køber du en el-cykel hos Scandinavian E-bikes kan du være sikker på, at dit produkt er af topkvalitet og du vil aldrig kunne gå tilbage til normale cykler igen. Der er cykler for hver en prisklasse, og du kan være sikker på, at du handler trygt og godt når du køber el-cykler hos Scandinavian E-bikes. Der er både el-cykler til herre og damer, så der er til hver en smag. Designet er dansk og ellers er materialet fra europa. Så det er ikke en fremmed cykel, du får i hænderne når du køber hos Scandinavian E-bikes. Det bliver holdt dansk når de laver deres El-Cykler. Det er nemlig med dansk knowhow opbygget over mange års erfaring der bliver lagt væk på hos Scandinavian E-Bikes. Ser du en cykel du kan lide på hjemmesiden kan du bestille den direkte til din dør. Hvis ikke du kan beslutte dig ud fra det der ligger på hjemmesiden kan du altid møde op i en af vores showrooms og prøvekøre samt opgøre din beslutning om købet af varen. Leveringstiden kan variere alt efter om cyklen allerede er klar på lageret. Hvis ikke cyklen er klar kan det desværre tage længere tid. Det samme hvis du er bosat på en ø, uden nemme tilgange via broer. Scandinavian E-bikes springer et led over i leveringsprocessen, de vil nemlig selv sørge for den havner lige foran din dør. 

 

Hvad er en el-cykel?

Hvis du er i tvivl om, hvad en el-cykel egentlig er, så er det heldigvis meget simpelt. En El-cykel er en ligesom en cyklen, men er drevet af en elektrisk hjælpemotor. På den måde er det også et alternativ til diesel eller benzin drevne køretøjer. Din el-cykel vil dog fra et juridisk perspektiv blive set som en almindelig cykel. Det understreger bare igen at det er ligesom en cykel, bare med en motor monteret i foran eller bagved. Det er dog ikke en ny ting, at el-cykler er på markedet. El-Cykler har været på markedet helt siden 1992. Motorerne i el-cykler har en effekt som maksimalt rammer 250 W. Motoren giver også kun effekt, hvis cyklen kører med en fart på under 25 kilometer i timen. En moderne elcykel indeholder en række forskellige slags teknologier. Blandt andet har de ting som elektromotor, akkumulatorpakke, styreelektronik til motoren og til sidst en sensor som er sat på til føling af bevægelse i pedalerne. Modellerne nu tildags vil ofte også have en batterikontrolviser og vil kunne manuel indstille motorkraften. Batterierne kan desværre ikke vare ved forevigt, de har en gennemsnitlig rækkevidde på ca 30-50 kilometer. Batterierne skal derfor oplades og det kan det gøres via en alm 230 volt stikkontakt.

 

Scandinavian E-Bikes El-cykler kan dog køre en del mere på batteriet end gennemsnittet. Hvis din motor er monteret foran på cyklen kan el-cyklen køre helt op til 90 km pr opladning. Det er bare et af eksemplerne på, hvorfor du skal handle hos Scandinavian E-bikes

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *