Er du genereret af trætte øjenlåg, der hænger?

9. maj 2021 By Eskild Strudsberg

Er du genereret af trætte øjenlåg, der hænger?

Der bliver foretaget rigtig mange plastikkirurgiske indgreb i Danmark, og et af de mest populære er øjenlågsoperationer. Sagen er den, at efterhånden som vi ældes, mister vævet sin elasticitet, hvormed huden kommer til at hænge.

“Hængende øjenlåg” kan give et træt og uoplagt udseende, udover at de selvfølgelig også kan genere synsfeltet. Heldigvis kan du nemt slippe af med dine hængende øjenlåg ved hjælp af en øjenlågsoperation, som blot varer cirka 60 minutter.

En øjenlågsoperation, hvor du får fjernet noget af de øvre øjenlåg, kaldes for en øvre øjenlågsoperation. Operationen foregår i lokalbedøvelse, og allerede cirka 30 minutter efter endt operation må du tage hjem.

Øjenlågsoperation pris

Prisen for en øjenlågsoperation ligger på cirka 10.000 – 12.000 kr. afhængig af hvilken plastikkirurg, du vælger. Prisen for en nedre øjenlågsoperation for “poser under øjnene” koster cirka 12.000 – 16.000 kr. Sørg for at vælge en plastikkirurg eller et privathospital med et godt omdømme og med mange års erfaring.

Hellere betale lidt ekstra og lade en af de bedste og mest anerkendte plastikkirurger stå for operationen. Flere og flere privatklinikker tilbyder endda finansiering af operationen, hvor du betaler et fast månedlig afdrag i x antal måneder.

Årsager til hængende øjenlåg

Der kan være mange årsager til, hvad der forårsager hængende årsager. Som allerede nævnt kan det være aldersrelateret, hvor huden med alderen kommer til at hænge, fordi den bliver “træt”.

Andre årsager kan være følgende:

  • Stress
  • Rygning
  • Solarie
  • Arveligt
  • Mangel på søvn
  • Usund kost

Hvis du sørger for at have en sund livsstil, vil du generelt gøre din krop en stor tjeneste. En hårdt og stresset livsstil gør ikke noget godt for noget som helst, så sørg for at have det in mente.

På hjemmesiden, Øjenlågsoperationer.dk, kan du læse meget mere om alt fra øjenlågsoperationer til alverdens andre plastikkirurgiske og kosmetiske operationer. Dette være sig blandt andre næseoperationer, brystforstørrende operationer til ansigtsløft og Botox. Du finder ligeledes en lang række før og efterbilleder af de forskellige typer operationer samt priser og anbefalede plastikkirurger.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *