Er internettet langsomt? Dette kan du selv gøre

19. januar 2021 By Admin

Er internettet langsomt? Dette kan du selv gøre

Der er næsten ikke noget så irriterende som langsomt internet. Når vi er online, vil vi gerne have, at det hele går hurtigt, fordi vi er så vant til det. Vi er vant til at kunne klikke rundt og navigere på sekunder.

Alle kan få hurtigt internet, så læs med her, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad du selv kan gøre, hvis du har langsomt internet.

Skift til fiberbredbånd

I det er fibernet den smarteste version af bredbåndet. Det er den moderne løsning, som de fleste vælger i dag. Den første forskel ved at gå fra almindelige bredbånd til fiberbredbånd er, at det er meget hurtigere. Det samme er desuden gældende for stabilitet.

Det er dog værd at nævne, at man ikke kan være sikker på at få hurtigt net, bare fordi man skifter til fiberbredbånd. Det er også vigtigt, at man har det rigtige elektronik, hvis det skal virke godt. Det er selvfølgelig stadig bedre end almindeligt bredbånd, men med dårlig elektronik kan du ikke være sikret en god og hurtig forbindelse.

Det ser dog ikke ud til, at fiberbredbånd bliver erstattet af noget bedre forløbeligt, så du kan med ro i maven kigge efter priser på fiberbredbånd. De bedste på markedet lige nu er Waoo! og YouSee, som har fibernet gennem deres netværk. Det betyder bedre og mere sikker forbindelse.

Skift til den nyeste iPhone

Godt bredbånd kan som sagt være afhængigt af, at man har den rigtige elektronik. Men hvad er den rigtige elektronik? Hvis du vil være helt sikker på at have den rigtige elektronik, skal du have det nyeste på markedet, så er du i hvert fald sikker på at være godt dækket ind.

Hvis du kan få mobil bredbånd dækningskort til telefonen, så du er sikker på, at du får internet fra en sikker forbindelse. Din telefon kan dog stadig være for sløv, og det er derfor, det kan være smartest at have det nyeste på markedet. På den nyeste iPhone kan man også få 5g, og så er du endnu mere sikker på, at hastigheden er i top.

Har jeg adgang til fiberbredbånd?

Det er ikke alle steder i landet, der er lige godt dækket ind. Det er fordi, der kan være færre master afhængigt af, hvor du bor. Du kan dog let se, om du er godt dækket ind, der hvor du bor ved at prøve en såkaldt adressetester.

En adressetester er en online funktion, hvor man kan indtaste sin adresse ind i et felt, hvorefter man bliver givet information om, hvor godt man er dækket ind. YouSee og Waoo! har gjort det let tilgængeligt på deres hjemmeside, så det er bare med at komme i gang med at teste! Du kan risikere at finde ud af, at du ikke kan blive dækket af de YouSee og Waoo! Det kan f.eks. være tilfældet, hvis du bør omkring syd- og Sønderjylland generelt. Her er det oftest Stofa, der leverer fiberbredbånd.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *