Gør din bolig klimavenlig med miljørigtig opvarmning

29. maj 2020 By Admin

Gør din bolig klimavenlig med miljørigtig opvarmning

Det er de færreste, der ikke har et ønske om at blive mere miljøbevidste. Vi har desværre allerede erfaret, hvordan mange års massiv CO2 udledning er begyndt at påvirke klimaet. Det er blevet tid til, at vi hver især, gør hvad vi kan for at udlede mindre CO2, og der er masser at tage fat på, hvis man drømmer om at leve mere miljøvenligt.  

Et miljøvenligt indeklima 

Mange af de ting vi forbruger i dagligdagen, er desværre med til at udlede CO2, og derfor er det nødvendigt at tænke i CO2 neutrale løsninger, når man gerne vil gøre sin bolig mere klimavenlig.  

Et godt sted at starte, hvis man gerne vil bidrage til at udlede mindre CO2, er ved at se på ens energiforbrug. For hver gang vi forbruger energi, er vi med til at udlede CO2, medmindre vi benytter CO2 neutrale løsninger.  

Med CO2 neutral opvarmning kan du minimere din husstands udledning af CO2, og samtidig er der masser af penge at spare på varmeregningen. Det er højst sandsynligt de færreste, der tænker over, at de udleder CO2, når de tænder op i brændeovnen eller for fyret, men begge disse varmekilder er faktisk med til at skabe unødvendig forurening. Heldigvis findes der forskellige CO2 neutrale varmekilder, som kan minimere udledningen af CO2 i din husstand.  

Hos renenergi.dk har vi et stort udvalg af CO2 neutrale varmekilde. Her finder du blandt pilleovne og biopejse. Begge disse former for varmekilder skaber en ren forbrænding, hvilket vil sige, at der ikke dannes forurenende reststoffer. Med en kvalitets pilleovn kan man helt undgå at skabe reststoffer ved forbrænding, og det samme gør sig gældende for biopejse, som er udviklet som et alternativ til de klassiske brændeovne.
Besøg vores hjemmeside hvis du vil vide mere om miljørigtig opvarmning, og tag et skridt i retningen af en mere miljøvenlig hverdag.  

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *