Gør din have romantisk med flotte planter

8. april 2021 By Admin

Gør din have romantisk med flotte planter

Er du til feminine og romantiske farver? Så bør du læse videre her. Du kan nemlig lære mere om de flotte japanske kirsebærtræer og om de fine storkenæb. Og du kan finde ud af, hvorfor du bør have sådan nogle i din have.

Japanske kirsebærtræer

Hvis der er et træ, der virkelig kan gøre en glad at se på, må det næsten være japansk kirsebær. Japanske kirsebærtræer blomster nemlig stort, flot og lyserødt og skiller sig i høj grad ud fra den øvrige natur. Japanske kirsebærtræer er nok ikke ideelle til den helt lille have, da de gror nogle meter op i luften og også er ret brede. Men har du pladsen, er det en perfekt plante.

Der er forskellige slags japanske kirsebærtræer. Der findes nemlig både japansk hængekirsebær, japansk bjergkirsebær, japansk søjlekirsebær og blot japansk kirsebær. De forskellige slags har også forskellige nuancer. Dog har de tilfælles, at de typisk blomstrer om foråret. Det betyder også, at du virkelig skal nyde blomstringen af dem, så længe den varer. Og så kan du glæde dig til næste forår, når blomsterne atter springer ud.

Storkenæb

Storkenæb er en anden slags plante, som er flot og i feminine farver. Her finder du ligeledes forskellige slags. De hedder blodrød storkenæb, rozanne, rose clair og bølgekronet storkenæb. Men der findes mange flere arter af storkenæb. Her kan du også finde forskellige farver. For eksempel rosa og mørklilla.

Ofte blomstrer de forskellige slags i løbet af sommeren. Og selvom der er en smule forskel på priserne af de forskellige slags, er de alle rigtig billige. Så forkæl dig selv og din have, og find storkenæb her. Storkenæb vil helt sikkert pynte godt i din have.

Kombiner

Hvis din have ikke allerede er fyldt godt op med blomster og andre planter, kan du med fordel købe både et japansk kirsebærtræ og en storkenæb. Ud over at de er rigtig flotte planter hver for sig, så er det også to planter, der komplimenterer hinanden rigtig godt. Derfor bør du ikke tøve med at købe begge slags. Du vil formentlig ikke fortryde det.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *