14. januar 2022 By Admin

Gør ham rundt på gulvet med det rette lingeri

Med det rette lingeri kan du gøre jeres forhold en del sjovere!

Der er ingen tvivl om at mænd er vilde med frækt undertøj. Det giver næsten sig selv, taget i betragtning af hvor meget der sælges af den slags. Det er dog ikke alle kvinder der er lige vilde med at have det på. Grunden hertil kan være mange, men for det meste er det at de ikke føler sig pæne i det. Grunden er tit selvværd der bare ikke lever helt op til ønskerne. Nogle kvinder mener de ligner en snøret rullepølse, hvis de tager noget frækt på og hopper i de selvsiddende strømper

Argumentet for så ikke at tage det på, er at det heller ikke siger ham så meget. Du kan dog være sikker på at det er noget han har sagt, fordi han kunne mærke at du ikke havde lyst til at tage det på. Alle mænd elsker hvis hans kone eller kæreste tager noget frækt på for deres skyld. Det er den slags der gør at de ikke gider sidde og pudse alufælge i garagen. Det kan være han er vild med blonder og nylon, det kan også være fræk fetish som lak eller læder. Uanset hvad han er vild med, så vil han elske hvis du hopper i noget frækt. 

Det kan være med til at gøre jeres sexliv en del bedre

Sex er lidt som mad. Det smager bare bedre med krydderi. Det er ikke meget anderledes når det kommer til sexlivet. Hvis man gør det lidt ekstra lækkert, så bliver det bare mere intens. Som kvinde bliver man jo også lidt mere pjattet med ham, hvis han hopper i et jakkesæt. Overrasker du ham af og til i det lingeri han er vild med, så kan du være sikker på du får langt bedre sex. 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *