Har du brug for lidt ekstra?

24. december 2020 By Admin

Har du brug for lidt ekstra?

Alle kan nå til et punkt, hvor de har brug for ekstra midler. Til julegaver, til nye møbler, indskud til lejlighed eller til start af virksomhed. Det er dog ikke alle, der har mulighed for at stille kaution til banken. Måske er du gået konkurs med en virksomhed, har en stor skattegæld eller er på en form for overførselsindkomst? I så fald kan et kviklån eller et online lån være en mulighed for dig.

Få pengene med det samme

Et kvik lån er et hurtigt lån kendetegnet ved, at du får pengene udbetalt med det samme. Kviklånet kan udbetales hurtigt, idet der ikke stilles samme krav til denne type lån, som til penge du låner i banken. Kravene til kviklånet er ganske få: du skal have en fast indkomst, du skal bo i Danmark og så må du ikke stå i RKI (Ribers Kredit Information). RKI er et register over dårlige betalere. Du ansøger om et kviklån online, og oftest kræver det blot, at du bruger dit NemId. Det, du skal være opmærksom på, er, at selv om denne lånetype ikke er så høj, som for eksempel kreditlån, så kan kviklånet være en smule dyrere end andre lån. Prisen på de forskellige typer af kviklån kan variere. Du sammenligner prisen på de forskellige lån ved at kigge på ÅOP, som står for Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er din rettesnor, når du vil vide om et lån er dyrt eller ej.

Lån penge til din virksomhed

Lån penge online, nemt og sikkert med dit NemId. Det er ret simpelt og helt sikkert ikke så omfattende, som at skulle til møde i banken. Er du selvstændig, ved du at markedet går op og ned, og at du som mindre virksomhed eller freelancer indimellem kan have brug for likvider. Desværre er det ikke altid muligt at låne i banken eller få adgang til midler gennem en investor. Derfor er det rart at vide, at der er mulighed for at låne lidt ekstra online. For eksempel hvis du har kortere perioder uden indtægter eller har brug for en mindre investering i nye produkter. Du skal naturligvis ikke låne penge fra den første og bedste lånudbyder. Udover at kigge på ÅOP og have i baghovedet, at alle lån skal betales tilbage på et tidspunkt, så bør du også kigge på nogle andre ting. For din egen sikkerheds skyld. Overvej hvem du låner penge af. Er det en danskejet virksomhed? Tjek den for eksempel i CVR-registret. Afhængig af, om du låner pengene i Danmark eller i udlandet, er der nemlig forskel på, hvordan du er stillet som forbruger. Tænk på hvordan du låner pengene. Sørg for at indtaste dine oplysninger på din egen pc eller telefon og på en privat internetforbindelse. Sid aldrig på et offentligt sted, som et bibliotek eller en café, og lad aldrig andre få fingrene i dit NemId. Tager du disse forbehold til dig, er der intet i vejen for, at du kan låne penge online.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *