Hvad er et oversættelsesbureau?

27. august 2021 By Admin

Hvad er et oversættelsesbureau?

Hvis du går og overvejer at få oversat dokumenter eller tekster af forskellig slags, så er det jo en god idé at vide hvilke muligheder du har på området. De færreste mennesker har haft kontakt til et oversættelsesbureau, og derfor byder denne artikel ind med lidt information, der forhåbentlig kan være behjælpelig. Uanset om det er oversættelse af en dåbsattest, af en forskningsartikel eller et nyhedsbrev med meget mere, så er det et oversættelsesbureau som eksempelvi https://comunicatranslations.com/da/ man skal have fat i. Læs med lige her og bliv klogere på konceptet.

Professionaliseret oversættelse

I udgangspunktet er alle oversættere freelance, og mange er både freelance, og tilknyttet et bureau. Det smarte ved et bureau er, at du som kunde kun skal forholde dig til 1 leverandør, nemlig bureauet. Hvis du har behov for oversættelser i flere sprog, så ville du skulle have kontakt til flere forskellige freelance oversættere, og det tager tid og er besværligt. Bureauet samler dette i en overskuelig ramme, og sikrer desuden en professionalisme, som er til gavn for både dig og oversætteren. Fakturering med mere kører bare som smurt i et bureau.

Du betaler lidt for at det er tjekket

Bureauet er så at sige en mellemmand, selvom mange bureauer også har fuldtids oversættere. Du betaler altså lidt ekstra, i og med at der er en mellemmand, men dette kan så absolut svare sig, da et oversættelsesbureau holder et professionelt flow, på grund af den store kapacitet, og den gnidningsfrie administration. Det er desuden også en god hjælp til oversætteren, at alt det administrative er forsimplet, mod at betalingen per oversatte ord er lidt lavere end som freelance. Det er et trade-off, som de fleste er glade for. Et oversættelsesbureau er altså din professionelle portal til oversættelser, og en solid model for både dig som kunde, og oversætteren, der får et stabilt flow af opgaver.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *