Hvem i København kan?

5. marts 2020 By Admin

Hvem i København kan?

For et års tid siden startede jeg en klub. Vi var en lille gruppe på Facebook, som havde fundet sammen, fordi vi holder af at tale om vores akvarier. Ja. Du. Du aner ikke, hvor mange ting et akvarie kræver. Ikke kun frisk vand til fiskene. Også landskaber – i miniature‐format naturligvis. Apparater til iltning og fodring. Redskaber til rengøring. Belysning. Det kommer helt an på, hvad det er for nogle fisk, man holder i sit akvarie. Og det er der ikke så mange der ved. Så vi dannede den her Facebook‐gruppe. Jeg er administrator, og det er mig, der godkender ansøgninger om medlemskab.

2 år er gået

Vi startede for 2 år siden. Den gang var vi 16 medlemmer. I dag har vi mere end 1500 medlemmer. Det er jeg lidt stolt af. Jeg har arbejdet meget med at finde ud af, hvordan Facebook virker og det her med at booste posts fra medlemmer fra gruppen. Og det har givet gode resultater. Synes jeg. Så i sidste måned lavede jeg en poll, der spurgte vores medlemmer, om de var interesserede i at få et månedligt nyhedsbrev.
Det skal handle om nye produkter, man kan finde på det danske marked. Det skal også leveret tips og trick til god akvariehygiejne. Og så skal der også være en sladderspalte: Hvem har taget det bedste foto af den eller den fisk i denne måned se, hvad han eller hun fik ud af … Du ved. Den slags.

Masser af feedback

Og jeg var imponeret over at få et feedback fra vores medlemmer, som sagde, at 85% af vores medlemmer gerne ville have et nyhedsbrev. Da jeg så bad dem om at fortælle mig, om de syntes, at det kunne være herligt at få det i printet form – du ved fysisk papir, som man kan røre ved og lade fingrene glide ned over, så var svaret et rungende ja!

Hvem laver tryksager i byen?

Så nu er jeg ved at sætte indholdsfortegnelse op for nyhedsbrevet. Og jeg er ved at undersøge, hvor man kan få lavet periodiske tryksager i København. Faktisk har jeg fundet et firma, som har sendt mig nogle tilbud. Prisen for et trykt nyhedsbrev kommer selvfølgelig an på, hvor mange sider det fylder. Er det et helt blad på mere end 4 sider, så falder prisen lidt. Er det bare en flyer, så er prisen en anden.

Det er god information, jeg har fået fra trykkeren. Jeg er nødt til at spørge inde på FB gruppen: hvor meget vil de betale for at få et trykt nyhedsbrev med posten. Det er jo ikke kun portoen, de skal betale. Det er også omkostningerne for selve trykningen. Trykkeren arbejder jo ikke gratis. Redigeringen af nyhedsbrevet påtager jeg mig gerne. Uden betaling. Men jeg vil ikke betale for få det trykt – og sendt. Så der er en ny udfordring for mig. Hvordan fortæller jeg mine medlemmerne på min Facebook‐gruppe, at de skal slippe lidt penge hver måned for at få nyhedsbrevet med posten?

Tænker, at det skal serveres til dem på en elegant måde, hvor jeg skriver til dem, at vi nu er i slutfasen med at udvikle nyhedsbrevet, og vi har brug for deres hjælp.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.