I Roskilde og Ølstykke

23. april 2022 By Eskild Strudsberg

I Roskilde og Ølstykke

Vi har sædvanligvis travlt i vores hverdag. Og når vi har fri i weekenden, ja, så bliver den ofte brugt på at få gjort rent i huset. Du ved sådan lige med at komme helt ind under sofaen med støvsugeren. Du ved ud i alle de hjørner, hvor robotstøvsugeren ikke kan nå. Vi bruger lidt ekstra tid på at få gjort helt rent i køkkenet og på badeværelserne. Der skal være rent. Du ved, ovnen skal renses. Toilettet skal have en ekstra omgang. Noget, vi dog sjældent gør, er at pudse vinduerne. Vi bor jo i et område, hvor der ikke er så meget bilos, og derfor er vores vinduer renere.

MEM i Roskilde

Det sker dog, at vi godt kan se, at vinterens regn og slud har efterladt sig spor på ruderne. Derfor tilkalder vi en vinduespudser i Roskilde fra MEM, hvis det er der vi bor. Han vil komme og pudse vinduerne udvendigt og indvendigt for os, hvis vi beder ham om det. Og vi er taknemlige for, at han kommer – og for at vi ikke bor inde i Roskilde centrum, hvor bilosen faktisk kan mærkes – og ses på folks vinduer. Især på vinduerne i de gamle lejligheder. Og vi er endnu mere taknemlige for, at vi ikke bor inde på Vesterbro, hvor der er konstant trafik – dag og nat. Det må være nogle andre udgifter, de har til vinduespudsere på Vesterbro end her i Roskilde, tænker vi. Det er muligvis sandt. Men det betyder jo ikke, at der er ikke, er behov for vinduespudsere i Roskilde. Det er der nemlig. Mange lidt ældre mennesker tør nemlig ikke at pudse deres vinduer – i det mindste udvendigt – fordi de kan have nogle problemer med at holde balancen på en stige. Og ofte skal man bruge en stige, når vinduerne skal pudses udvendigt.

Rene vinduer i Ølstykke

Det kan faktisk også være nødvendigt, når de skal pudses indvendigt. Men indvendig vinduespudsning føles bare lidt nemmere – eller vi har en idé om, at vi er mere sikre indenfor. Uanset hvad, så er der brug for vinduespudsere overalt. Og det er rart at få en professionel til at pudse vinduerne for sig. Ligegyldigt, om du bor i Hvidovre eller Valby. Vi nyder alle at kunne se ud ad vinduerne, uden at vores udsyn bliver forstyrret af en plet eller en stribe af snavs.

De fleste af os er heller ikke særligt begejstrede for at skulle bruge vores tid på at pudse vinduer. Det er faktisk heller ikke så nemt, som det ser ud til. Man skal vide lidt om det. Fx så er det ikke en god idé at bruge køkkenrullepapir til at tørre vinduerne af med. Papir indeholder fibre, der i uheldige tilfælde kan ridse ruderne. Det er bedre at bruge en blød klud. Fx et gammelt og slidt viskestykke. Fibrene i det er blevet arbejdet godt bløde. Men den slags tips deler vinduespudseren fra Ølstykke ikke med dig. Det er nemlig hans hemmelighed – og hans levebrød. Han leverer nemlig totalt rene vinduer. Og nu har jeg røbet hans tip!

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *