Jakke til hende

25. november 2019 By Eskild Strudsberg

Jakke til hende

For mange år siden fik jeg en gave af min mor. Det var sådan en kunstig pelsjakke. Hun mente, at den var i stand til at holde mig varm i vinterkulden. Det var den også. Men den er godt slidt. Desuden er den også for stor til mig nu. Dengang var det tøj i store størrelser, jeg havde brug for. Sådan er det heldigvis ikke længere. Jeg har fået styr på det her med at spise rigtigt, og har det godt igen. Min krop er stadig i den kraftige ende, men det går den rigtige vej. Jeg mangler bare at tabe mig 8 kg. Så er jeg nede på mit ideelle BMI.

Stor vinterjakke

Men det som presser lige nu er, at jeg skal finde en ny jakke til vinterbrug. Min mor har sendt mig flere billeder af jakker til kvinder. Hun elsker at shoppe og sender mig altid billeder af ting, hun køber til sig selv, eller af ting, som hun gerne vil købe. Hun kan finde på at sende mig et billede af en hæslig skjorte og spørge mig, om jeg vil have den.

Billederne af jakkerne til kvinder, hun har sendt, er ikke så gode. De viser ikke rigtigt detaljerne. Jeg skriver tilbage til hende på mobilen og spørger om, hun ikke kan sende et link til de billeder, så jeg selv kan gå ind på shoppen og se mere. Hun behøver ikke at købe en ny til mig. Jeg vil godt selv se og eventuelt prøve den nye jakke, jeg skal have.

Hun svarer, at det ved hun ikke, hvordan man gør. Jeg opgiver at forklare hende det via SMS og skriver tilbage, at jeg kommer på besøg i weekenden, og så skal jeg nok vise hende, hvordan man gør det.
Jeg ved dog, at hun har, nogle favoritshops, hvor hun altid køber ting fra, så jeg går ind på deres sites for at se, om det er dem, hun har sendt billederne fra. Eller har hun været i storcentret og leget modefotograf? Jeg kan nemlig ikke se en eneste af de jakker, hun har sendt billeder af på hjemmesiderne.

Flotte vinterjakker

Inde på én af hjemmesiderne finder jeg dog et par jakker til kvinder, som jeg gerne vil se nærmere på. Jeg kan se, at deres design er feminint. Der er talje og plads til brystet. Én af jakkerne er vatteret og ser rigtig flot ud. Jeg kunne godt tænke mig at prøve den. Det vil være rart at se, om den klæder mig først. Jeg har jo fået talje igen. Og det vil være dejligt at kunne trække i en flot jakke, som er pæn. Ikke i sådan en fuldstændig ligegyldig kasse, der ikke giver andre muligheder for at se, at jeg er kvinde. Du ved en af de der helt firkantede jakker, man kan få, der bare hænger på ens skuldre. Nej, jeg vil gerne have en jakke, der er beregnet til kvinder med former, men den skal altså heller ikke være for tyk i vatteringen, så jeg ligner en oppustet ballon.

Tjek gerne disse for inspiration:

https://www.arkuricurvy.dk/

https://www.arkuri.dk/

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *