Kay Bojesen

22. september 2021 By Admin

Kay Bojesen

Vi holdt et stort bryllup. Det var smukt. Og så vidunderligt. Kirken var stoppet af mennesker. Og festen bagefter blev selvfølgelig en succes. Mine forældre havde da også gjort alt, hvad de kunne, for at det skulle blive en succes. Min farfar holdt en god tale for os. Min mands far holdt en meget morsom tale. Og ja, der var sange og performances. Alt var, som det skulle være. Perfekt. Min brudekjole hænger stadig fremme. Jeg kan faktisk ikke nænne at pakke den væk. Den er virkelig flot. Og jeg fik da også rigtigt mange komplimenter.

Tilbage til virkeligheden

Vi har brugt de sidste par dage på at komme tilbage til virkeligheden efter brylluppet. Det er faktisk meget trættende at være brudepar. Man er jo helt spændt og meget glad. Har mange ting at huske og gøre lige op til brylluppet. Selve vielsen og festen er, bare ligesom det sidste man skal. Og så bagefter skal man bare have lov til at hvile. Jeg tror, det er derfor, at folk rejser på bryllupsrejse lige efter vielsen. Det handler om at komme væk og få hvilet ud. Vi skal dog ikke på bryllupsrejse – endnu. Først til vinter. Vi har valgt at komme tilbage til hverdagen som nygifte. Og ja, det indebærer altså, også at vi skal have pakket alle de mange bryllupsgaver, vi har fået, ud. Vi skal have sendt takkekort til alle, der kom og deltog og bidrog til vores glade og store dag.

De mange gaver

Der er nok at gøre, inden vi kan hvile helt ud. Derfor har vi da også taget fri fra arbejde i et par dage. Vi bruger dem til at gøre de sidste ting. Min mand har lige pakket nogle gaver ud. De har stået og ventet på det siden i søndags. Nu er det onsdag. Der var en gave fra en veninde. Hun har været kreativ og har givet os noget hjemmelavet julepynt. Ret flot. Kan holde i mange år. Der var også en gave fra min farfar og farmor. Den åbnede min mand ikke. Han syntes, at jeg skulle åbne den. Det var sådan en lille æske. Jeg kunne se på indpakningspapiret, at den kom fra en isenkræmmer. ”Åh, det er sikkert et par æggebægre”, tænkte jeg. Min farfar elsker at spise blødkogte æg om morgenen, så jeg kan lige forestille mig, at han forsøger at få mig til at gøre det også. Og jeg hader æg!

Geniale Kay Bojesen

Jeg åbner æsken. Bliver overrasket. Den indeholder et smukt sæt olie- og eddikeflasker fra Kay Bojesen. Min farfar og farmor har givet os en smuk gave, som ligger langt fra hvad de selv kunne finde på at bruge i deres dagligdag. Hos dem er der ikke noget med olie og eddike på salaten. Nej. Jeg bliver rørt over deres omhu i valg af gave til os. De har skrevet et lille kort, hvor de ud over tillykke, og ønsker om et langt og lykkeligt liv, også gør opmærksom på, at vi kan bytte gaven, hvis vi ikke bryder os om den. Den skal bestemt ikke byttes. Disse helt unikke og geniale danske designere er altså bare noget helt specielt!

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.