Køb et feriehus i Malaga

23. september 2019 By Admin

Køb et feriehus i Malaga

Kunne du godt blive fristet af tanken om at eje et feriehus i Malaga? Som en form for sommerhus, hvor du altid er garanteret godt vejr, når du kommer. Uanset hvornår på året, du vælger at lægge din ferie i huset, så vil vejret altid vise sig fra den milde side, hvor aftenerne er milde nok til, at du kan sidde på terrassen og nyde et godt glas lokal rødvin og hvor naboerne er rare og hjælpsomme?

Så ligger det dig nok ikke så fjernt at gøre alvor af tanken. Mange har gjort det før dig, og det er lige præcis så fantastisk, som du forestiller dig det.

Hvorfor lige Malaga?

Danskere har haft et godt øje til Malaga, lige siden den engang i 1960’erne blev mere normalt at tage på charterrejse. De nordiske turister blev taget godt imod, og den venlige befolkning og det milde klima har i den grad charmeret mange gæster.

Klimaet, venligheden og den stressfrie stemning har tilsammen gjort det meget fristende for danskere at komme til at lære netop solkysten noget bedre at kende. Nogle vælger at tage på hyppige rejser dertil, andre køber sig ind på en part af en lejlighed eller et hus. Nogle vælger at rykke teltpælene hjemme i Danmark op og slå sig ned i Malaga permanent, andre vælger den gyldne middelvej og køber en ferieejendom.

Der er mange måder at komme til at besøge Malaga flere gange på.

Fordelene ved en ferieejendom

Hvis du vælger at investere i en ferieejendom, så får du det bedste fra både Danmark og Spanien. Har du en ejendom i Spanien, så kan du rejse dertil og holde ferie, eller du kan tilbringe hele vinterhalvåret der. Så undgår du det kedelige danske vintervejr, og du har dit eget hus eller din egen lejlighed at opholde dig i, når du er i Malaga.

I de perioder, hvor du ikke selv bruger ferieejendommen, kan du leje det ud. På den måde får du finansieret alle eller nogle af udgifterne til ejendommen. Det er faktisk ret smart.

Tænker du på at leje ejendommen ud til charterturister, så bør du tænke på husets beliggenhed i forhold til, at det skal være overkommeligt at komme til en pool, til stranden, på shopping, til et offentligt transportmiddel og så videre.

Lejer du primært ud til nogle, der enten kører selv eller lejer en bil, kan huset fint ligge uden for turistområderne.

Når du selv bruger huset, er det stadig ret personligt, fordi det tilhører dig, og du har indrettet det og så videre. Når det er forår og sommer i Danmark, er der jo skønt at være. Den kan du sagtens opleve, når du har disse to ejendomme at skifte imellem.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *