31. oktober 2019 By Admin

Landinspektør hos landsyd

Hos Landsyd hjælper vi dig, som har brug for en landinspektør. VI har 130 års erfaring, og kan hjælpe dig professionelt og gennemførende. Hos os kan du forvente at få god rådgivning, og god hjælpsom service. Vi er din lokale landinspektør.

Hvordan bliver man landinspektør?

For at blive landinspektør skal man igennem en 5-årig uddannelse. Uddannelsen kan tages på Aalborg Universitet, og for nylig kan uddannelsen  tages i københavn siden 2007, og er efter blevet flyttet til Campus i Sydhavnen København i 2012. Uddannelsen vil give indblik og tilstrækkelig oplæring til at man vil kunne udføre en landinspektørs opgaver på en tilfredsstillende niveau.

 

En landinspektørs arbejde indeholder en række af forskellige opgaver. Blandt andet skal en landinspektør, kunne skabe en løsning og visualisere den for både sig selv, partnere og kunder. En landinspektør skal kunne kommunikere og forhandle med mange forskellige mennesker igennem sin karriere, og på den måde skabe den bedste løsning for alle. Han skal på ekspertniveau kunne anvende den seneste teknik indenfor kortlægning, opmåling og kommunikation af kort og geodata. Landinspektøren kan gennemskue en masse komplekse data, som siger noget om menneskene, lovgivningen, stedet og økonomien som omhandler opgaven. 

Afsætning af hus af en landinspektør

Vi kan tilbyde, at afsætte dit hus. Det gør vi i gennemsnit omkring 3-4 gange om ugen. Nogle gange vælger vi først at opmåle grunden og derefter afsætter vi til muldafrømning og sandpude-etablering. Andre gange vil vi sætte byggeriet direkte op på galger. Galgerne medbringer vi selv og sætter op. Vi sørger for at højden er perfekt, og at afstanden til naboskel er som den skal være. Vi skal nok holde styr på byggetilladelsen, afstande til skel og servitutter. På den måde kan du være sikker på at byggeriet er afsat rigtig og er lovlig. Herved kan vi udarbejde en landinspektørattest, også kaldt en IBC-attest, som dokumenterer at afsætningen er lovlig i forhold til de gældende lovgivninger, tinglyste servitutter, byggelinjer, byggetilladelse, lokalplaner og mere. Det bliver benyttet af mange forskellige realkreditinstitutter i forbindelse med långivning.

 

Afsætning af skel af en landinspektør

Hvorfor få afsat skel? Det kan være du er uenig med din nabo om hvor skellets placering egentlig er. Det kan være du skal til at starte et nyt byggeprojekt, eller måske skal du bare plante en ny hæk. Ligemeget hvad dit problem er, står LandSyd klar med vores privatpraktiserende landinspektører som har beskikkelse til at udføre det matrikulære arbejde du har brug for. Du kan kontakte os for at få den rette rådgivning som kan hjælpe dig i din specifikke situation. Vi kan oftest skaffe os et overblik over situationen ved hjælp af luftfoto, eller ved at kigge på mål fra gamle sager, mens vi har dig i telefonen. En skelafsætning vil dog altid kræve at vi møder op i person og ser hvordan forholdene er. Derefter foretage os en opmåling, og evt en afmærkning. På den måde kan vi også sikre os, at i får den bedste oplevelse som kunde, og kan mærke på førstehånd at jeres situation bliver håndteret professionelt. 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *