Mobil

24. februar 2019 By Eskild Strudsberg

Mobil

Mobillån når du er 18 år? Mangler du penge til gymnasiefesten, nyt tøj eller en bærbar computer kan den nemmeste og bedste løsning sagtens være et kvikt mobillån – dette til trods for, at du kun lige er fyldt 18 år. Mange af ovenstående låneudbydere tilbyder nemlig SMS 18 år, da du jo er voksen og ansvarlig i denne alder.

Har du ikke prøvet at låne penge før, så kig nøje efter hvor meget du skal betale i renteudgifter i løbet af den periode, dit SMS lån løber. Som 18 årig eller generelt som ung skal du være nemlig være ekstra opmærksom på, at din økonomi ikke løber ud på et sidespor.

Tilbagebetale mobillånet

Vær derfor altid sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til den aftalte tid. Hvis du er overbevist om dette, skader det ikke at optage et kvik SMS lån, da det først bliver dyrt, hvis du misser betalingsfristen. Lav et regnskab over din økonomi for låneperioden, således du undgår ubehagelige overraskelser i løbet af perioden. Et budget at gå ud fra er essentielt, uanset om du er 18, 21 eller 30 år.

Hurtige SMS lån tager 2 minutter at ansøge

Lånemarkedet er blevet så stort i dag, at det måske kan være en anelse uoverskueligt at finde den rette udbyder eller sågar bare, hvad man skal låne. Det er dog vigtigt, at du holder hovedet koldt i disse situationer, da nye SMS lån 3000 kroner naturligvis er væsentligt billigere end et forbrugslån på 50.000 eller 100.000 kroner.

Hvad betyder mobillån?

Mobillån er blot et andet ord for nøjagtigt det samme – ligesom nye kviklån er det. Betegnelsen “Mobillån” kommer fra dengang, da disse hurtige og mindre lån blev introducerede på markedet. De blev ansøgt via tekstbeskeder fra mobiltelefonen, og derfor fik de tilnavnet mobillån.

I dag er er teknologien udviklet, og lånene ansøges og bevilges ikke længere via SMS. Alle har jo i dag en mobil med adgang til internettet, hvorfor det hele foregår online. Om du vil kalde disse lån for SMS lån, kviklån, mobillån, hurtige lån eller minilån er ligegyldigt – vi taler om det samme.

Lån udbetaling weekend, helligdag, om natten og ja, 24/7, året rundt. Og det er jo super fedt at kunne optage lån med udbetaling lørdag og søndag også, ikke sandt?

Størrelse på lånebeløb?

Du kan faktisk låne helt ned til 100 kroner, men de fleste SMS lån ligger på mellem 1.000 kroner og 6.000 kroner. Hvis du tager et SMS lån for første gang hos det pågældende lånefirma, er det ofte helt gratis at låne pengene. Dog skal de være tilbagebetalt inden for 30-60 dage for at være gratis.

Derfor er SMS lån ofte en super-nem løsning, hvis der lige dumper en uventet regning ind af døren, der skal betales inden næste lønningsdag. Det er en hel del rarere at låne med SMS end at skulle spørge venner og familie om et lille lån, ikke?

Lånekilde: www.lån-weekend.dk

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *