Nye Seler til mænd 

24. marts 2021 By Admin

Nye Seler til mænd 

Nye Seler til mænd 

Seler til mænd er den specielle mulighed for en, der ønsker at holde bukserne oppe. De fleste bruger nu bælter for at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er uundværlige at have i sin garderobe. Fordi det er ej blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemlig også være for at sætte sit eget personlige præg på sit outfit og der er seler til mænd en lækker løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en normal del af undertøjet, da man satte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ikke anset som værende anstændigt anvendt at have oven på ens trøje som man senere gjorde. Selerne oven på trøjen var med til at sætte detaljen på sit look og derigennem skille sig ud og det blev snart et populært valg at seler til mænd blev sat uden på skjorten.  

Anvendes til tonsvis af former for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere enestående valg at benytte, da seler adskiller fra andre og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til alle bryllupper for at placere ens eget personlige præg på ens look. Her kan man også vælge i mellem en et hav af forskellige modeller af seler og forskellige farver, som hermed får en til at skille sig ud og afslutte sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos os har vi valgt at benytte et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at gøre en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som flere har inden under seler til mænd.  Men kan også sagtens bruges, hvis man blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et enestående kendetegn? 

Mangler man muligvis en smule identitet eller en del af din garderobe, som er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da seler let kan blive ens varemærke for hvem du er og derved giver ens look personlighed. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle lov om at du ikke kan anvende seler til mænd sammen med et bælte, men det er en fælles viden, at det ikke giver mening at bruge disse to bukseholdere på samme tid. som det nu er blevet til. Så længe man overholder denne uskrevne regel er det blot fantasien, der stiller grænser for hvad du kan bruge med seler til mænd. Typisk er seler til mænd accessories, når du bør have en smule pænere mondering på og derved er seler til mænd oftest benyttet oven på en skjorte, men har man en smuk bluse eller t-shirt, uden motiv også være en flot løsning.  

Moderne igen 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, der er moderne og derved kan man være blandt firstmovers til at bringe dem tilbage på beatet. BalderClothes er selv tosset med denne mode udvikling og har derfor et udvalg af seler til mænd, så man har valget for at vælge præcis de seler, som passer til din personlige look.  

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *