Plakatrammer bruges som aldrig før i det moderne hjem

3. juni 2021 By Admin

Plakatrammer bruges som aldrig før i det moderne hjem

Man ser efterhånden i mange forskellige hjem, at det er blevet langt mere populært at have indrammede plakater. Før plakaterne tog deres indtog, så var det malerier i både olie, akryl og akvarel. Nu er tiderne ændret, og folk vil hellere have deres yndlingsværker på en plakat i en god plakatramme.  

Invester altid i den bedste kvalitet   

Det kan være fristende bare at købe den billigste ramme. Mange har stået der. Det er sidst på måneden, men man har lige besøgt et museum, gået et smut forbi deres souvenir-shop og nu står man så med et par plakater under armen. Det eneste man mangler, er egentlig bare nogle plakatrammer 

Selvom det er fristende at købe det billigste, så skal man lade være. Man vil have en langt større glæde af at kunne kigge på sine motiver i nogle smukke plakatrammer. Ofte så kommer plakater også skåret i samme mål, så det er muligt at genbruge sine plakatrammer, hvis man en dag igen skulle stå med et par plakater rullet sammen under armen.  

Man sørger ikke bare for, at det holder i lang tid, men også plakatens fremvisning. Hvis det er en billig sort ramme, som har tendens til at skinne, så er det ufatteligt nemt at se ridser, fordi den kun er lavet af plastik. Undgå det og køb i stedet plakatrammer i ordentlig kvalitet.  

Giv din indretning et løft med en ramme 

Det kan virke banalt, at en ramme skulle være med til at give en mere sammensat fornemmelse af indretningen. Det kan det dog. Når man tænker på den plakat, man lige har købt, så vil det føles som om, at motivet løber ud over papiret. Nogen kan godt lide dette lidt ufærdige look, men hvis man ønsker at få sit hjem til at fremstå mere koordineret, så ville et par plakatrammer ikke være en dårlig idé.  

Det giver følelsen af, at man ikke bare har smækket den op på væggen med noget klister, med faktisk har tænkt over det. Man viser samtidig hvilken stil man har, når man vælger at indramme den.  

Udtryk din egen personlige æstetik 

En plakat, som er indrammet, giver uden tvivl et andet udtryk til rummet. Det er indiskutabelt. Dog giver den så meget mere end det. Hvis man tænker på alle de mange forskellige rammer, som er på markedet, så er man jo godt klar over hvor forskellige, de er. Det er ikke bare sorte rammer alt sammen.  

Det skal så også pointeres, at man sjældent går galt i byen med en sort ramme, men den er bare ikke særlig personlig. Man skal så også tage højde for, at rammen ikke overskygger plakaten som kunstværk.  

Der er tilfælde, hvor samspillet mellem plakat og ramme i sig selv er et kunstværk, men det er sjældent. Man viser dog sin personlige stil gennem det valg af rammer, man tager. Især hvis det er et utraditionelt materiale eller en farve, som nogen ville opfatte som vild.  

 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *