Professionelle bag hjemmesiden

26. juni 2022 By Admin

Professionelle bag hjemmesiden

Du kender det godt: Du har googlet et produkt, som du er interesseret i at købe. Du finder en webshop og klikker ind på den. Og så sidder du der og venter – i noget, der føles som timevis. Shoppen kommer bare ikke frem. Du tjekker, om din internetforbindelse er ok. Det er den. Der er åbenbart tale om en gammel webshop, der ikke har fået den kærlighed, den fortjener. Ingen har beskæftiget sig med professionel hastighedsoptimering eller anden SEO for shoppen i årevis.

For træls

Du ærgrer dig. Det var ellers en god pris, der var på produktet i shoppen. Men du har bare ikke tålmodighed til at vente i flere minutter (timer!). Du overvejer faktisk at skrive til shoppen – via deres lille kontaktformular. Men du opgiver tanken. De svarer nok ikke alligevel, når deres shop er så langsom. Så kan det betale sig? Du vil jo gerne have produktet inden månedens udgang.

Inden du lukker for shoppen, tjekker du lige, hvem det er, der har sat shoppen op. Du kan se, at den er sat op i et forældet system, der faktisk ikke anvendes længere. Så du hopper tilbage til den tab i Google, hvor alle billederne af produktet, du leder efter, er. Du tjekker, om der er andre shops, der er sat op i andre webshopsystemer. Der er mange.

WooCommerce shops virker bare

Og du kan se, at nogle af shopsene du kommer ind på, er sat op som WooCommerce shops i WordPress. De fungerer hurtigt. Og har de en god webmaster, så skal der ikke bruges ret mange klik, inden du faktisk får købt det produkt, du leder efter. Egentlig er du ligeglad med hvilket system den e-shop du vil handle hos. Men alligevel: Du bider mærke i, at en WooCommerce shop fungerer godt. Er det viden, du vil bruge næste gang, du handler på nettet? Måske.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *