Sådan bliver du stilet i dit tøjvalg

23. september 2019 By Admin

Sådan bliver du stilet i dit tøjvalg

Du har lige set en fremmed på gaden og kunne ikke holde op med, at kigge på vedkommende. Hverken fordi du kendte personen eller der var noget usædvanligt over dem – blot fordi deres tøjvalg sad lige i skabet. Man ser stilikoner i form af kendte mennesker på nettet, men tænker for sig selv, at de har stylister til at hjælpe sig.

Man ser modeller på instagram og pintrest i den nyeste mode, men husker, at de har mange penge, at gøre godt med. Når man derimod ser en bekendt eller ”almindelig” person på gaden, som rocker det fedeste outfit, kan man undre sig over, hvordan de får deres garderobe til at spille. Herunder kommer et par råd til, hvordan du bliver stilet i dit tøjvalg.

Find dig selv

Når vi skriver, at du skal finde dig selv, menes det ikke på den der dybe måde, hvor du leder helt inde i sjælen. Derimod skal du blot overveje, hvad du føler dig mest tilpas i. Det er forskelligt fra person til person, om man er vild med afslappet tøj eller hælder mere til et fint buisness-look. Find ud af om du bedst kan lide at have høje sko på eller flade sneakers. Det kan hurtigt se anstrengende ud, hvis du klemmer dig ned i tøj, som du ikke føler dig tilpas i.

Det kan derfor hjælpe at finde den genre tøj, som du er vild med og lege med den type. Kropstype spiller også en betydelig rolle her. Nogle har lange ben, nogle har en lille talje, nogle har former, vi er alle forskellige og det er skønt, men det betyder også, at tøj ikke sidder ens på os. Hvis du via dit tøj kan skabe fokus på det, du er mest glad for ved dig selv, vil folk lægge mærke til dette træk og det vil desuden hjælpe dig til, at føle dig godt tilpas.

Nyt vs gammelt

En tur ud at shoppe, gør også underværker for dit klædeskab, men det er langt fra os alle, der kan svinge kreditkortet særligt ofte. Derfor bør du som udgangspunkt få fingrene i de items, som du ved, vil spille en stor rolle i din garderobe.

En sort eller hvid T-shirt er for eksempel essentiel i enhver situation. De ligger altså et godt grundlag for at skabe en base, som kan sættes sammen i flere forskellige outfits. Med en rabatkode til H&M, kan du finde tøj til både hverdag og festlige lejligheder. Når du har dit fundament, kan du begynde at udvide din stil, så den afspejler præcis hvem du er. Det kan både være jakker, hatte eller tasker der laver et statement i din påklædning.

Hvis du gerne vil have mulighed for, at skifte mellem dine mere opmærksomhedsvækkende dele, kan det være smart at finde disse i genbrug. Her kan du finde mange fine ting til billige penge. På samme til vil dette se godt ud, hvis du vil investere i et dyrt designer-piece. Spillet mellem nyt og gammelt er altid en vinder.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *