Sådan giver du dit hjem ekstra charme

14. januar 2021 By Admin

Sådan giver du dit hjem ekstra charme

Ens hjem skal være ens trygge sted. Der, hvor du kan slappe af, hvor du kan være dig selv, og hvor du kan være fuldstændig ligeglad med, hvordan du tager dig ud. Dine omgivelser skal afspejle dig, så din personlighed kan skinne, og dens refleksion kan mærkes i alt omkring dig.

Hvordan gør man sit hjem så specielt, så personligt og så charmerende? Det gør man med brugskunst.

Et hjem skal være personligt

Hvad skal et hjem være, hvis det ikke skal være personligt? Tænk på de opstillinger, man ser i møbelkataloger. De er flotte, men det virker ikke rigtig, som om at nogle bor der. Halvdelen af charmen ved et hjem er det liv, man kan finde der. Den anden halvdel kommer af, hvordan, det, der lever der, udtrykker sig selv.

Det kan man blandt andet gøre igennem brugskunst. Med brugskunst fra frkwurtz.dk kan du gøre dit hjem til noget helt særligt, hvor du kan være dig selv, hvor hyggen stråler ud fra alle hjørner, og hvor alle dine gæster kan mærke din energi.

Lad kunsten komme frem

Mennesker har brug for kunst, og du er ikke nogen undtagelse. Når vi er sårede, vender vi os til hinanden eller til kunsten; det er naturligt for os. Kunsten giver os følelsesmæssig værdi og viser os, at vi ikke er alene, selv når det kan føles sådan. Derfor giver det kun mening at have kunst og brugskunst derhjemme, fordi det er med til at skabe tryghed i ens hverdag.

Kunst minder os om, hvem vi er, og hvad det vil sige at være menneske. Lige siden menneskehedens begyndelse har vi skabt ting og malerier, der ikke så ud til at have en praktisk funktion, og det behov for at skabe og vise frem har vi altså stadig.

Vis, hvem du er

Derudover er kunst også en vigtig måde at udtrykke sig selv på. Som barn er ens hverdag naturligt fyldt med aktiviteter, hvor man udtrykker sig selv. Det kan være igennem leg, tegninger, sang og musik, og den slags har man desværre ikke ligeså meget af i sit voksne liv. Derfor bruger langt de fleste deres hjem til at udtrykke sig selv og bruger det til at vise, hvem de er. Det er det, man kan bruge brugskunst til.

Man kan støde ind i mennesker, der stiller spørgsmål til, hvorfor du vil bruge penge på noget, der ikke har en tydelig funktion, men nogle gange lægger funktionen ikke i noget, som vi kan se, men i noget, som vi kan føle.

Brugskunst er vigtigt

Brugskunst er vigtigt. Er du enig? Prøv at forestille dig dit hjem uden alt dit brugskunst og alle dine pyntegenstande. Hyggen er væk, charmen er forsvundet, og det ligner et hjem uden liv. Kunst og pynt er noget af det, der er med til at gøre dit hjem til dit.

Stort set alle mennesker har pynteting, og det er kort sagt bare noget, som vi har brug for. Det er ikke fjollet, og det er ikke dumt. Det er menneskeligt.

 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *