Skal man købe en laboratoriedyrket diamant?

3. juli 2022 By Admin

Skal man købe en laboratoriedyrket diamant?

Der er for og imod ligesom med de fleste andre ting. For at kunne beslutte dig giver vi dig her, de bedste og dårligste ting ved disse diamanter som kan indgå i dit smykke, ørering, halskæde eller armbånd.

 

Lab-dyrkede diamanter som man kalder det er super autentiske og man kan på ingen måde skelne dem fra naturligt forekommende diamanter.

 

Den eneste måde man kan have en ide om det, er grundet dens helt perfekte kvalitet. I og med at det er skabt i et laboratorie er der ikke nogle fejl i stenen, som der ellers ville være i naturlig forekommende diamanter.

 

Der har været en utrolig stigning i salg og popularitet de seneste år, når det kommer til disse diamanter. Der er utrolig mange fordele ved at købe sådan en diamant, så vi forstår godt hvorfor. Er du i tvivl om hvorledes du skal købe en lab-dyrket diamant til din forlovelsesring? Så læs videre.

 

Hvad er et laboratorie dyrket diamant?

 

Lab-dyrkede diamanter er krystalliseret kulstof som et tilsvarende ægte jord fundne diamanter. Mens naturligt forekommende diamanter blev skabt langt under jordskorpen for milliarder af år siden, er laboratoriedyrkede diamanter videnskabeligt skabt i et laboratorium af dygtige professorer.

 

Desuden har hurtige teknologiske fremskridt gjort det muligt for forskere at udvikle smukke sten med samme klarhed og gnistre som naturlige diamanter.

 

Gode grunde til hvorfor man bør købe en lab

 

De er Miljøvenlige

At købe en ”ægte” diamant kan virke attraktivt, men de skader miljøet. Laboratoriedyrkede diamanter er miljømæssigt bæredygtige, da de ikke kræver store maskiner og sprængstoffer for at grave og komme langt under jorden, hvilket forårsager vandforurening, og gør jorden ubrugelig og forstyrrer levesteder og biodiversitet.

 

De er etisk fremskaffet

Med laboratoriedyrkede diamanter kan man med 100 % sikkerhed få garanteret at du får en diamant der er konfliktfri og som ikke understøttet børnearbejde eller dårlige arbejdsforhold som eller er naturligt forekommende for ægte diamanter.

 

Konkurrencedygtige priser

Selvom du måske kun sparer 10-30%, når du køber en laboratoriedyrket diamant, har stenen stadigvæk en meget bedre pris med naturlige diamanter. Dette betyder, at du kan få det samme kvalitet, klarhed og størrelse, når du køber en laboratoriedyrket diamant bare til en meget billigere pris.

 

Man skal dog vælge det man selv føler for. Synes du historien er spændende for en naturlig diamant, er det naturligvis det du skal gå efter.

 

Men ønsker du at få noget mere for pengene, og noget der ikke har gjort skade på hverken miljøet eller menneskerne der udvinder diamanter er det helt klart en lab-grown diamant du skal gå efter til dit næste smykke.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *