Stilladser i København

21. februar 2020 By Eskild Strudsberg

Stilladser i København

Her er beboermøde. Det foregår altid meget civiliseret. Sådan med kaffe og wienerbrød og hygge. Det er faktisk hyggeligt. Mødet drejer sig altid om, hvordan vores bygning kan fungere bedre. Her er mange børnefamilier med små børn, og de har altid en masse idéer til, hvordan vi kan komme tættere på hinanden. Sødt. Men jeg må dog sige, at en gang imellem, så bliver det altså for sødt. Jeg er ikke sikker på, at jeg gider at sidde med en snottet unge i favnen hver torsdag eftermiddag. Jeg vil gerne deltage i husets aktiviteter. Jeg vil også gerne bage en kage til torsdag eftermiddags kaffe eller te og leg med børn. Men ikke hver torsdag.

Jeg har travlt

Jeg har nemlig travlt. De fleste af de unge tror ikke helt på mig. Det kan jeg se og høre. De synes selv, at de har for travlt. De siger, at de er stressede. Jeg siger bare, at jeg har travlt. Og det har jeg. Uden at være stresset over det. Jeg har ganske enkelt ikke tid til at være hygge- eller reserve mormor hver uge. Jeg skal på udstilling, jeg skal møde veninder, jeg skal sørge for mig. Jeg er aktiv i mange foreninger. Og jeg er ved at tage en uddannelse. Ja. Så de må lige finde sig i, at jeg siger nej til at hjælpe med det praktiske i denne måned. Til gengæld vil jeg gerne hjælpe med det administrative. Især hvis det er noget, jeg kan gøre uden for de almindelige arbejdstimer. Og det er der.

Taget er utæt

Det har nemlig vist sig, at taget lækker, og vi skal have det repareret hurtigst muligt. Bestyrelsen vil gerne have, at vi indhenter tilbud på det. Det kræver, at vi kommer i kontakt med en entreprenør, der kan lave arbejdet.
Det er noget, jeg kan hjælpe med. Jeg kan lede efter tilbud på arbejderne, der skal udføres.
Så det gør jeg gerne. Jeg kan gøre det i min fritid.

Hvem har stilladser i København?

Og det første, jeg gør, er derfor at søge på Google: ”stilladser København”. Det er det første jeg, skal se på. Jeg ved nemlig, at jeg lige er nødt til at finde ud af hvilken form for stillads, vi har brug for at leje, inden vi får håndværkerne herud.
Det næste, jeg søger efter, er så håndværkere. Det er også nemt. ”Entreprenører København tagrenovering” og frem kommer en liste. Jeg printer den ud. Sender den til boligforeningens formand og fortæller ham, at han bare skal ringe op og bede om tilbud fra dem.

Jeg får hurtigt en mail fra ham tilbage, hvor han siger tak for listen. Han er i gang med at ringe ud til de forskellige firmaer. Han har allerede fundet, et, som også har kapacitet til at hjælpe os med at få ryddet op nede i cykelkælderen.
Jeg skriver tilbage til ham om, at han endelig ikke må glemme også at kigge på listen. jeg sendte ham med en oversigt over stillads firmaer. Vi skal nemlig give prioritet til taget. Det må han endelig ikke glemme.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *