Tectyl behandling

18. august 2020 By Eskild Strudsberg

Tectyl behandling

Det er en helt almindelig søndag formiddag, og min nabo larmer. Jeg er lidt irriteret over det. Men jeg kan ikke rigtigt gøre noget ved det. Haven skal jo vedligeholdes, og han slår græs. Det skal jo gøres. Jeg ville ellers gerne bare blive liggende i min seng og slumre og dase. Men nu, hvor jeg virkeligt bare ligger her og lytter til hans græsslåmaskine, kan jeg ligeså godt stå op. Jeg går ud i køkkenet og laver mig en god kop kaffe. Den er lækker. Frisk og ristet for få dage siden. Jeg køber den i en specialbutik. Jeg nyder kaffen og tænker lidt over, hvad jeg skal bruge resten af søndagen til. Jeg skal til sen frokost med min kæreste kl. 14. Der er nogle timer at slå ihjel inden da.

Rustbeskyttelse til bilen

Jeg beslutter mig for at tage arbejdstøjet på og gå ud og holde min nabo med selskab. Jeg skal have kigget lidt på min bil. Jeg har en idé om, at den muligvis trænger til en ekstra service. Eller måske er det noget med rustbeskyttelse, som den i virkeligheden ikke har fået, siden jeg købte den for 5 år siden. Må have fat i https://fynsundervognscenter.dk

Jeg går udenfor. Hilser på min nabo og spørger, om sommerferien var god. Han er en venlig mand og stoppede sin maskine. Fortalte mig om sin ferie og om sine fætres båd. De havde åbenbart været ude og sejle. Han var meget begejstret for at sejle. Har besluttet, at han vil tage skipperbevis til efteråret og måske købe en båd til næste år. Fint. Sejt.

Gammel sejler faktisk

Jeg fortæller ham, at jeg engang har sejlet i optimistjolle. Det var koldt, og jeg brød mig ikke om det. Slet ikke efter den dag, hvor jeg trådte forkert på broen og faldt i havnen. Jeg blev godt til grin. Det er ikke sjovt som 13-årig. Så det der med at sejle er ikke lige mig. Måske er det grunden til, at jeg har kastet min kærlighed på biler. Jeg har faktisk 3, hvoraf 1 er meget hurtig. De to andre er ældre modeller, jeg har købt for at pusle om dem i min fritid. Det er en af de ældre, som jeg har en mistanke om, trænger til undervognsbehandling. Sidst jeg puslede om den, så jeg et hul, som jeg ikke mener, bør være der.

Det skal altså være Tectyl

Min nabo ved godt, at biler er min store interesse. Han har altid et eller andet spørgsmål, der handler om sin egen bil, som han håber, jeg kan svare på. I dag er det så noget med køleanlægget. Jeg synes selv, at jeg ved ret meget om biler, så jeg går med ham over for at se på det. Det er en forholdsvis gammel WV, han har, og jeg kunne se, at der var en del, der havde revet sig løs. Jeg kunne også se, at hans bil også trænger til en undervognsbehandling. Der var jo rustpletter flere steder. Han spurgte mig om, hvor sådan en behandling sker. Mit svar: Tectyl i Odense er det bedste. Gav ham telefonnummeret, så han kan bestille tid.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *