Tips til, hvordan du plejer dit hår som mand

8. september 2019 By Admin

Tips til, hvordan du plejer dit hår som mand

Der er rigtig mange mænd, der er af den overbevisning, at blot fordi de har kort hår, kræver det ikke lige så meget vedligeholdelse. Af den årsag er der mange mænd, der bare vasker det og ikke andet. Dette er dog ikke helt sandt, og det er vigtigt, at du stadig sørger for at pleje og passe godt på dit hår, selvom at det er kort. Har du brug for gode tips til, hvordan du som mand kan pleje dit korte hår bedst muligt, er du kommet til det helt rette sted.

Køb den helt rette shampoo, der passer til dit behov

Hvis du vil blive endnu bedre til at passe og pleje dit hår, er det vigtigt, at du først og fremmest får valgt den helt rette shampoo. I den forbindelse bør du tænke over, om du har fedtet eller tør hovedbund, om du ofte farver dit hår, eller om du har skæl. Det er nemlig vigtige faktorer i forhold til at vælge den helt rette shampoo, der passer til dit behov. Normalt bør man vaske sit hår hver anden eller tredje dag. Har du dog tendens til fedtet hovedbund, kan det være nødvendigt at gøre det mere ofte, og hvis du har en meget tør hovedbund, bør du vaske det mindre.

Spørg din frisør om hjælp til at vælge de rigtige stylingprodukter

Ligesom det er vigtigt, at du bruger den rette shampoo til dit hår, skal du naturligvis også bruge de rette stylingprodukter. I den forbindelse er der mange mænd, der er glade for at bruge voks, og hvis du ofte har tænkt “Hvilken voks skal jeg bruge?” eller “Hvilken ID voks skal jeg vælge?” kan du med fordel spørge hos din frisør, så du ikke bruger et produkt, der skader eller fedter dit hår. Bruger du produkter til at style dit hår med hver eneste dag, vil du højst sandsynlig have behov for at vaske det dagligt. Det kan nemlig skade din hovedbund, hvis den konstant er fedtet ind i produkter.

Balsam sørger for, at dit hår fremstår sundt

Hvis du gerne vil pleje og passe godt på dit hår, er det endvidere en god idé at bruge balsam. Der er mange mænd, der føler, at balsam er overflødigt, men det er bestemt ikke rigtigt. Balsam har nemlig en helt fantastisk evne til at pleje håret, og den sørger endvidere for, at det altid fremstår sundt og lækkert. Når du skal bruge balsam, er det vigtigt, at du fokuserer på spidserne. Hvis du putter balsam i hovedbunden, vil den nemlig kunne give dig utrolig fedtet hår.

Tør altid dit hår ved hjælp af en føntørrer

Der er mange mænd, der blot benytter sig af et håndklæde, når de skal tørre deres hår. I stedet bør du bruge en føntørrer samt en kam, da du på den måde nemt og hurtigt kan få dit hår til at se ud, som du gerne vil have det. Det tager ikke mere end få minutter at tørre det korte hår, og du vil med garanti opdage, at det vil være meget lettere at sætte efterfølgende. I den forbindelse er det vigtigt, at du ikke holder den varme føntørrer alt for tæt på din hovedbund. Det kan dit hår nemlig ikke tåle, og du bør derfor undgå at benytte den højeste varmeindstilling, ligesom du bør holde din føntørrer i hvert fald 20 centimeter væk fra hovedbunden.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *