Udlev drømmen om at blive mesterbager

23. december 2020 By Admin

Udlev drømmen om at blive mesterbager

Er du en af de mange danskere, som har fulgt med i Den store bagedyst? Selvfølgelig er du det. Går du selv med drømmen om at kunne leve af at bage og kreere smukke mesterværker af chokolade og fondant? Så skal du bare i gang med at øve dig og finpudse dine teknikker. Er du disciplineret og passioneret, bliver du hurtigt den næste mesterbager.

Kom godt fra start

Hvad end du er nybegynder eller ekspert i chokoladetemperering, så er det ultra vigtigt, at du har det rette udstyr. Hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr, der er det rigtige for dig, kan du altid starte med at kigge på, hvad eksperterne bruger. Den tidligere bagedyst dommer Mette Blomsterberg har lavet en skøn serie med en masse spændende produkter.

I hendes serie finder du alt, hvad du skal bruge af bageartikler. Du kan med tryghed i sindet lave dine Mette Blomsterberg pandekager og andre delikatesser, når du har det helt rigtige udstyr fra Blomsterberg selv. Produkterne kan erhverves til en fornuftig pris, og de er derfor rigtig gode til start up.

Drøm stort 

Måske drømmer du om at deltage i et bageprogram. Det kan også være, du vil starte op helt fra bunden og selv kæmpe dig op. Begge dele kan være gode indgangsvinkler til at starte en karriere op. Lige meget hvad, så skader det ikke at drømme stort. Hvis du virkelig vil udleve drømmen, må du også satse.

Med de rigtige remedier og en stor portion gå på mod, er du klar til at indtage markedet. Sørg for at dele dine bageevner med venner og familie. Det er ofte sådan man kommer bedst fra start. Når først du har stået for en vellykket bryllupskage til ét bryllup, vil der hurtigt komme en næste. Sådan vokser kendskabet til din forretning.  

Husk et godt sikkerhedsnet

I det hele taget er det godt at dele dine drømme med din omgangskreds. Når de ved, hvad du går igennem, kan de lettere støtte dig og være der for dig. Det er enormt vigtigt at have nogen at dele sine udfordringer med, og ofte virker problemerne mindre, når man har fået snakket om dem. En anden vigtig ting, du skal have styr på, er at have et godt sikkerhedsnet. Det er ikke kun dine venner og din familie, der er dit sikkerhedsnet. Du bliver også nødt til at have en god a-kasse, som du kan sparre med. Også hvis det hele skulle gå galt. Din a-kasse er der for dig, og derfor skal du være opmærksom på flere ting, når du vælger. Skal du være selvstændig, er det vigtigt, at din a-kasse forstår sig på iværksættere. Det er bl.a. ASE, som har stor erfaring med selvstændige. Se mere på mitase. Det virker måske kedeligt, men i sidste ende, vil du blive glad for, at du i god tid fandt den perfekte a-kasse. Nu går der ikke lang tid, før du bliver den næste mesterbager. Klar, parat, bag!

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *