Vi er kulturforbrugere alle sammen

2. juni 2022 By Admin

Vi er kulturforbrugere alle sammen

Du bruger kultur hver dag, mere end du umiddelbart tænker over. På dit job er der arkitekttegnede skriveborde, lamper. På væggene kunst. Måske er du medlem af din arbejdsplads kunstforening, så du går og kan udvælge hvilke værker du kunne tænke dig. Din kaffekop er designet, din kuglepæn ligeså. Kultur er overalt. Bygninger er bygningskunst, beskriver den tidsperiode hvori bygningen er blevet opført. Dit hus er bygningskunst. Vi omgiver os med kunst. Vi bombarderes med kunstneriske indtryk dagen lang, i film, fjernsyn, i biografen, teateret. Kultur er ikke til at komme uden om. Derfor er du et kulturmenneske. En kulturforbruger. Tilmed en storforbruger dagen lang. Selv når du om aftenen, vil slappe af med en god bog, er du kulturforbruger. Det er der intet ondt i, slet ikke – det er vi alle, tilmed producerer vi næsten alle kultur på den ene eller anden måde. Kokken laver mad, hjemme dyrker vi kulinariske retter med dejlige vine fra hele Verden. Det er også kultur. Vi læser bøger, som inspirerer os. Det er også en vigtig inspirationskilde.

HVOR FINDER DU SÅ DE RIGTIGE BØGER

Hos din boghandler, hvis din ønskebog altså ikke lige er udsolgt – for det bliver den hurtigt, hvis den er populær. Når din boghandler ikke har din ønskebog, er alternativet Bogbasen, der var Danmarks første internetbaserede antikvariat for salg af brugte bøger. Køb brugte bøgerwww.bogbasen.dk, her vil du finde kultur fra nutiden og flere hundrede år tilbage i tiden.

HVORFOR WWW.BOGBASEN.DK

Fordi Bogbasen er Danmarks ældste internetbaserede antikvariat med et meget bredt udvalg inden for alle kulturtemaer, du har derfor en stor chance for at finde din ønskebog hos Bogbasen.dk. Tilmed er du ikke forpligtet til mere end dit ene køb. Vi skal alene bruge dine oplysninger til fremsendelse af din pakke.

Naturligvis følger www.bogbasen.dk Forbrugerombudsmandens vejledning for god nethandel. Din tryghed.

Bogbasen er en god butik at forbruge mere kultur i.

God forhøjelse

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *