Vi vælger Rationel

4. juni 2022 By Admin

Vi vælger Rationel

I har købt et hus i Hvidovre. I skal flytte om tre måneder. Det bliver noget af en forandring at komme tæt på København. På den ene side glæder I jer til det nye liv, der skal begynde. På den anden side er der også en del angst: Hvordan bliver det at bo så tæt på byen? Vil I savne de landlige omgivelser? Vil I i det hele taget kunne klare at håndtere alle de forbedringer, der skal laves i huset, inden I kan flytte ind i det? I har jo godt hørt om, at håndværkere i København kan være lidt upålidelige. En af jeres bekendte fortalte jo den her historie om en håndværker, der bare trak tiden ud, inden han endelig fik taget sig sammen til at gøre jobbet, som han var hyret til. I håber ikke, at I kommer ud for det samme.

Gode håndværkere

Bare rolig. De fleste håndværkere er til at stole på. De har travlt, og det kan tage tid, førend de finder tid til at udføre den opgave, som I gerne vil have dem til. Men I kan også hjælpe håndværkerne lidt på vej. I har fx en opgave, der går ud på, at der skal sættes nye vinduer i hele huset. Både i kælderen og stueetagen. I har måske talt med en håndværker om det. Men det er blevet ved snakken. I har ikke lavet nogen fast aftale. Her kunne I måske have presset lidt på. I kunne måske have undersøgt, hvilke vinduer I gerne vil have sat i, inden håndværkeren kom på besøg, den dag i, var i Hvidovre. I kunne fx have søgt efter Rationel vinduer på Sjælland, så I vidste, hvor håndværkeren, der skal sætte dem ind, skulle henvende sig for at købe dem ind.

Godt at kende de rette

I tænker måske, at det vil være totalt omsonst. I kender jo intet til Sjælland. Hvor skulle I henvende jer? Og til hvem? Ja, det kunne da godt tænkes, at I kunne google ”Nye vinduer på Sjælland” og finde en god montør. Men hvad nu, hvis han bor 50 km væk fra Hvidovre – skal I så betale kørepenge for, at han kan komme og få taget mål af vinduerne, så han kan købe dem i de rigtige størrelser? Måske tænker i også, at I ikke er sikre på, at han ikke vil købe Velfac vinduer. Ikke at I har noget imod dem. Nu er valget bare faldet på Rationel vinduer.

Skift-Vinduer er seriøse

Hør her: Lad være med at være så mistænksom og bange. Der findes kontrakter og et tilbud fra en håndværker er en kontrakt, hvis du skriver under på det. Står, der i tilbuddet, at der vil blive købt så og så mange vinduer fra Rationel eller Velfac, så kan du holde håndværkeren fast på det. Der er noget, der hedder forbrugerrettigheder. Og det ved vinduesmontøren godt. Han vil naturligvis gøre sit bedste. I skulle jo gerne blive gode kunder hos ham. Har han en direkte interesse i at snyde jer? Nej, det har han under ingen omstændigheder.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *