3 streamingtjenester der viser sport

15. marts 2022 By Admin

3 streamingtjenester der viser sport

Elsker du sport, og vil du gerne have mulighed for at se så meget sport som overhovedet muligt, kan det være en god idé at få fat i de rette streamingtjenester, så du ikke behøver at gå glip af noget sport. Det er nemt at komme i gang hos alle streamingtjenester, og selvom du måske allerede har abonnement hos nogle af dem, kan du jo aldrig få for mange. Især ikke når det kommer til sport, hvor det jo er vigtigt at have adgang til så mange platforme som overhovedet muligt, så du kan se det hele.

Viaplay

Er du vild med fodbold, motorsport eller MMA, er der ingen vej uden om Viaplay. Her får du nemlig adgang til alt det og meget andet, og du kan bl.a. også glæde dig til at kigge med på TV3+, TV3 Sport og TV3 Max, når der kommer sport der. Der er også mange andre sportsgrene, der bliver dækket på Viaplay, og du er med andre ord rigtig godt dækket ind, hvis du har Viaplay som en del af dine streamingtjenester. Her får du i hvert fald masser af sport for pengene. Bare husk at vælge sportspakken, når du opretter dig derinde.

Discovery Plus

Dernæst kan det også være en god idé at kigge nærmere på Discovery Plus. Her er der nemlig også masser af sport på programmet, og du kan blandt andet glæde dig til at få adgang til Eurosport 1 og Eurosport 2 samt alt det, der bliver vist på Eurosport Player. Derudover er der som regel også fodbold at finde på kanaler som 6’eren og Canal 9, så der er også gode chancer for at komme til at se en masse forskelligt sport, når du har lyst til det, hvis du har et abonnement på Discovery Plus.

TV2 Play

Sidst, men ikke mindst, kan du også gøre dig selv en tjeneste ved at få et abonnement på TV2 Play. Her får du fx adgang til spansk og italiensk fodbold, for ikke at snakke om en masse andre sportsgrene. Her kan du bl.a. se NBA, cykling, badminton, atletik, landsholdsfodbold, MLS og meget andet. De har virkelig fået sat sig på mange rettigheder hos TV2, hvilket giver dig et enormt udvalg af sportsgrene at vælge imellem, når du gerne vil se det bedste sport i verden. For slet ikke at snakke om deres rettigheder til bl.a. e-sport, hvor de fx viser rigtig meget CS:GO.

Find pæne lamelgardiner i dag.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *