Flyrejser

10. august 2019 By Eskild Strudsberg

Flyrejser

Det er tredje gang det sker for mig på bare et par måneder. Noget er gået helt galt med flyrejsen. I kraft af mit job rejser jeg meget i hele Europa. Den ene uge skal jeg til Italien, den næste er det Østrig, og to uger senere kan det være, at jeg skal Spanien. Og det er jo altså ikke billige afbudsrejser men erhvervsrejser, jeg køber!

Erfaren rejsende

Jeg er vant til at rejse, og god til at rejse let. Det er intet problem for mig at pakke tøj i en kabinekuffert, selv om jeg skal være væk i et sted mellem 4 og 6 dage. Det er noget, man lige så stille lærer. Man lærer også alle de små tricks til, hvordan man udnytter rummet i kufferten godt. Ved at rulle, og ikke folde tøjet. Ved at gå med tøj, som kan kombineres til både casual og fint brug. Og man lærer at huske de her ting, som er nemme at glemme: Skopudsemiddel, som kan fås i minipakker, eller små konvolutter, der ligner de her stinkende refreshing tissues, man får på nogle fly.

Forsinkelser

Denne gang var der flyforsinkelse. Igen. Med det samme selskab, som jeg bruger, når turen går til Italien. Jeg er sur på dem. Jeg har mistet mange kunder på grund af dem. Min planlægning er stram. Jeg skal nå frem til tiden ellers så kommer jeg for sent til mine møder. Denne gang var mine partnere i Italien søde og informerede alle om, at jeg kommer for sent. Mødet blev udskudt i 2 timer. Men det er ikke rart at møde op svedende efter at have løbet med kufferten og nærmest måttet kæmpe hårdt for at finde en taxa. Og det er ikke rart at vide, at man har hold folk i vente.
Heldigvis er de rigtigt søde og forstående, så da jeg foreslog, at jeg gerne ville invitere dem på frokost, så fik jeg at vide, at det vil de gerne bestemme alt om. Jeg skulle bare følge med og være rolig. Vi kom så ned til en hyggelig, lille restaurant, som kun serverer romerske retter. Vi fik en god frokost, fik snakket forretning og lukket nogle gode deals. Jeg er tilfreds, og det er de også.

Succes trods alt

Efter forretningssnak med dem kunne jeg være lidt roligere. Vi talte derfor om vores liv som konsulenter for offentlige myndigheder. Jeg fortalte dem om, hvor træt jeg er af at se, at alt det arbejde, jeg gør, bliver ignoreret. Det nikkede de genkendende til. De fortalte mig om deres rejser. For nylig havde de været på Malta, og de havde også oplevet flyforsinkelser. De havde fået kompensation for forsinkelsen. De talte også om, hvor tæt befolket Malta er. Jeg har aldrig været der, men kan forestille mig, at det må være meget tæt i Valletta. Statistikken siger noget med 3000 personer pr. Km2. Det er mange.
Mine italienske partnere var meget søde. Én af dem kørte mig til lufthavnen, så jeg kunne komme videre med indenrigsflyet til Sardinien.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *