Hvorfor det kan være en god idé at købe en elevationsseng

6. august 2019 By Admin

Hvorfor det kan være en god idé at købe en elevationsseng

Søvn er en af de mest betydningsfulde ting, man kan gøre for at forbedre både sit fysiske og mentale helbred. Hvor god sengen er, kan påvirke søvnens kvalitet gevaldigt. Desværre er valget af seng dog ikke let. Man kan ikke blot blindt købe testvinderen eller den, som eksperter anbefaler mest, da hver person er forskellig. Skal man købe en ny seng, må man overveje, hvad man har plads til og hvilke behov man har. Har man smerter i sådan noget som rygsøjlen er der dog en slags seng, som klart er en af de bedste på markedet. Den kaldes typisk for: Elevationsseng. Vi vil her tage et nærmere kig på elevationssenge.

Elevationssengen – perfekt til at dovne den af i

Er du ligesom mange andre mennesker, kender du til, hvor hyggeligt det kan være blot at ligge i sengen og slappe af med tv, smartphone, tablet eller en god bog. Desværre er det ofte svært at finde en god stilling, hvis man har en traditionel seng. Selvfølgelig kan man benytte ekstra puder, hvis sengen står op mod en væg, men de kan let ende op med at glide rundt, sådan at man behøver at rette på dem. Det er heller ikke den mest ideelle løsning, hvis man er husstøvsallergiker, da man i så fald har ekstra ting til at samle støv. En bedre løsning er en elevationsseng, som har den fantastiske funktion at kunne hæve sig selv.

Hvordan en elevationsseng hjælper dig ergonomisk

Ergonomi har at gøre med at designe redskaber således, at de er så sunde for mennesket at bruge som muligt. Når man ligger ned, er det i særlig grad ens nakke, ryg, hofte og skuldre der udsættes for fare. En elevationsseng kan løfte underben sådan at lænden bliver aflastet. Har man tilbøjelighed til at have ondt i lænd eller ryg er en elevationsseng derfor det rette vælg. Man kunne selvfølgelig også bruge en stor pude eller sammenfoldet tæppe under sine underben for at få lænden til at slappe af, før man skal sove. Problemet er, at man helst ikke bør sove med sine ben oppe hele natten, da man ellers risikerer vrid i hoften, hvis man ender op med at skifte soveposition fra at ligge på ryggen til på siden. Derfor bør man helst fjerne denne pude eller tæppe, før man falder i søvn. Uheldigvis kan denne handling ende op med at vække en fra sin førhen søvnige tilstand. Med en elevationsseng kan man let løse dette problem, da det ikke kræver meget energi at benytte en fjernbetjening eller smartphone til at gøre sengen vandret igen.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *