Indret med stål

3. april 2019 By Henrik

Indret med stål

I øjeblikket indretter vi boliger, såvel som caféer og restauranter, med en masse farver. Uanset om det er i valget af møbler, pyntegenstande eller vægfarven, vælger mange af os at lade os inspirere af farver der var populære for årtier siden.

Med de mange farver har vi mulighed for at supplere indretningen med mere minimalistiske og industrielle genstande, uden at det bliver for koldt og kedeligt. Tværtimod giver det mere plads til de farverige genstande som vi gerne vil fremhæve i indretningen.

En både praktisk og elegant måde at gøre dette på er, ved at bruge stål i indretningen. Her tænkes bl.a. flotte rustfri stålborde og enkle stålhylder til væggen, som man kan købe mange steder.

Men vær gerne kreativ og udtænk dine egne ideer, da man kan forme og bøje stål nærmest som man vil.

Stålborde i køkkenet

Det er oplagt at starte i køkkenet, hvor de fleste har behov for et praktisk setup, hvor man virkelig kan arbejde med sine køkkenredskaber uden at man skal passe på bordpladen.

Du kunne vælge at lave din bordplade komplet i rustfrit stål så vask og bord går i ét uden upraktiske kanter der er svære at rengøre.

Hvis du vælger en bordplade i stål er det dog vigtigt, at du ikke kombinerer det med skabe i hvid højglans. Det vil gøre det hele lidt for koldt og minimalistisk. I stedet bør du kombinere det minimalistiske stål med træ som er et varmt og naturligt materiale der samtidig er råt i udtrykket op passer godt til stålet.

Dette setup giver et godt mix af blødt og hårdt uden at det bliver upraktisk. Derudover er det nemt at finde nogle flotte farver til væggen som giver en god kontrast.

Hvis du har et forholdsvist nyt køkken og ikke vil udskifte din bordplade, så kan du vælge at købe et rullebord i stål. Det kan du flytte rundt med i hele boligen, og du kan endda bruge det udendørs når der skal grilles. Hvis du køber en model med underhylde, får du lige pludselig en masse ekstra plads til dine gryder, skåle eller andet køkkengrej, du bruger jævnligt.

 

Reoler i stål til kontoret

Reoler i stål kan du købe i byggemarkeder og mange andre steder. De er rimelig billige, og de er meget praktiske. Derfor kan du prøve at indrette dit kontor med en simpel stålreol i stedet for at investere i en dyr designerreol.

Stil nogle grønne planter på nogle af hylderne, så der kommer lidt liv ind, og suppler med nogle bøger som du måske alligevel bruger i kontoret.

Stålreol

Stålhylder til badeværelset

Stålhylder der frit hænger på væggen, er en god måde at indrette badeværelset på. Det passer ofte ind i miljøet og kan bruges til at stille de ting man ofte bruger i badeværelset. Stålhylder skal man være forsigtig med at bruge i f.eks. en stue, da de nemt kan få rummet til at virke en smule koldt.

Stålhylde

Plantevæg i stål

I stuen kan du til gengæld bruge stål i forbindelse med en flot plantevæg som trækker naturen ind i stuen uden at have store planter til at fylde på gulvet.

En plantevæg kan udformes på mange måder. Du kan lave en stor plantevæg der fylder flere kvadratmeter i en stor stue, og du kan vælge en smal model der passer ind i en lille lejlighed.

Uanset hvilken størrelse du vælger, vil du få en helt ny dimension i dit hjem.

Plantevæg i stål

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *