Kombineret svømme, triathlon, dykke og båd side

18. maj 2018 By Admin

Kombineret svømme, triathlon, dykke og båd side

Der er sikkert mange, som i lang tid har efterspurgt det. Nu er det her så. En side som kombinerer alt slags vandsport i et samlet site. Siden hedder Rygcrawl og kan findes her

På den side vil du kunne finde de følgende kategorier, markeret og skrevet om under hver overskrift herunder. Under hver overskrift vil du få mulighed for at gå direkte til den pågældende kategori ved at klikke på overskriften.

På den måde bliver du let henvist til lige akkurat den underdel af siden, som du ønsker at tilgå og lige det materiale og udstyr du ønsker at læse om.

Lad os starte stille og roligt ud med “normal” svømning

Svømme udstyr og guides

På Rygcrawl finder du en hel kategori, som indeholder en helt masse indlæg. Det er guides og anmeldelser af alverdens svømmeudstyr. De fleste ved, at det kan være en rigtig god idé at læse om det udstyr man har tænkt sig at købe. Eller at finde ud af, hvilket svømme udstyr man skal købe af de utrolig mange muligheder der findes på både danske og udenlandske svømme webshops.

Det gør sig også gældende for den næste kategori vi skal snakke om. Den er ikke lige så sportspræget som netop svømning og de guides du finder på Rygcrawl. Omvendt er det en rigtig “udstyrs-tung” kategori.

Udstyr til triathlon

På rygcrawl finder du ligeledes udstyrsguides til forskelligt udstyr til triathlon. Det kan være smart i en dyr sport at læse anmeldelser omkring de produkter, der skla købes for at deltage på et fair niveau med de andre. Udstyret er ofte meget dyrt, og derfor kan en objektiv side som Rygrawl også bidrage som en prissammenlignings side for dig. Det er både smart, og samtidig sikrer du dig den objektive vurdering og fremstilling af produkterne.

Det skyldes at de på Rygcrawl ikke skal sælge dig noget, men i stedet ønsker at fremstille information omkring produkter objektivt med indddragelse af både fordele og ulemper ved alle produkter.

Det dyre bådudstyr

Dette er nok en af de kategorier, hvor alt de udstyr man køber, er noget af det dyreste på markedet. Samtidig er det også et af de områder, hvor det er rimelig vigtigt at købe det korrekte produkt. Både fordi det i sidste ende kan være inkompatibelt med båden, ikke være det rette eller være et dårligt produkt, som måske sætter dit eget og besætningens liv i fare under sejlads.

Her er Rygcrawl ligeledes behjælpelig med en lang række guides, anmeldelser og tests af bådudstyr.

Held og lykke med at finde det nye udstyr, uanset om du er kaptajn af en flot båd, en veltrænet triatlet eller en hurtig konkurrence svømmer.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *