Lækkert lingeri er mere end bare undertøj

4. januar 2023 By Admin

Lækkert lingeri er mere end bare undertøj

Lækkert lingeri kan lidt mere end bare fungere som undertøj, det er nemlig også med til at forføre. 

Det er så ikke nogen hemmelighed at det er sådan det forholder sig. Det ved de fleste nok, mange kvinder glemmer dog hvor stor en virkning et par selvsiddende strømper eller frækt blonde lingeri kan have. 

Hverdagen kan hurtig blive grund til at du glemmer at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Jo mere man går og glemmer at forholdet skal plejes, jo mere dør det også. Det er derfor ret essentielt at man holder gnisten ved lige. Noget lækkert undertøj kan være det helt rigtige til netop dette. Det kan også være den lille kjole der sørger for at han lige bliver lidt mere rundt på gulvet. Det har nemlig en langt større virkning hvad du har på end ud regner med. Lige som kvinder elsker at se mænd i en flot skjorte eller med en jakke over den. Så elsker mænd at se kvinder i en smuk kjole eller noget frækt lingeri. 

Hvad skal jeg så vælge?

Det kan være meget forskelligt hvad lige netop din mand tænder på. Du dog nok godt klar over det. Det hjælper dog ikke at spørge ham, i hvert fald ikke i de fleste tilfælde. Her vil nok uden tvivl svare at du skal tage det på du har lyst til. De er ganske enkelt bange for at de giver ballade hvis de “svarer forkert”. 

Tager du det på han elsker, og viser at du godt gider det, så kan det også være at du oplever han begynder at købe det til dig. 

Det kan faktisk være med til at jeres sexliv får helt ny energi. Alt i alt er det jo også sådan, at øjet spiser med. Det samme gælder når det kommer til sex, specielt hos mænd. 

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *