4 Tips til at planlægge en fantastisk kærestedag

3. oktober 2018 By Admin

4 Tips til at planlægge en fantastisk kærestedag

Har du snart års dag med din kæreste og vil du i den forbindelse gerne planlægge en hyggelig og romantisk dag for jer to, hvor i kan fejre jeres forhold sammen. Vi giver dig fire gode tips til hvordan du kan gøre dagen uforglemmelig og hvordan du kan gøre din kæreste ekstra stolt og glad.

Væk hende med morgenmad på sengen

Det er måske lidt en kliche, men kvinder og unge piger elsker at blive vækket med morgenmad på sengen.Planlæg det hele dagen i forvejen og køb det ind som du skal bruge. Stå op før hun vågner og gå til bageren for at købe noget friskt brød og hvad du ellers måtte bruge.

Planlæg en aktivitet

Hvis i begge har mulighed for det, så planlæg en dag med en aktivitet, når i laver noget sammen skaber det minder og minder er også det som holder os sammen, selv i de svære tider. Gode ideer til aktiviteter kunne være:

  • Gå en tur på stranden – Er der noget så hyggeligt og romantisk som at gå, hånd i hånd langs stranden og lytte til bølgernes brusen, mens i kan nyde hinanden og stilheden, fra hverdagens stress og jag.
  • Tag i biografen – Ved du at der går en god film i biografen, som hun rigtig gerne vil se, så er det en billig og god aktivitet på en kærestedag.
  • Tag på Sightseeing i København – Det kan godt være i bor i København, men hvor godt kender i egentligt byen og dens attraktioner, leg turist for en dag og oplev byen med helt nye briller.
  • Tag på et wellnessophold – Vi allesamen lever i en tid hvor der forventes noget af os konstant, vi skal præstere alle steder og vi har sjældent tid til at slappe af og puste ud. På et wellnessophold kan i få god massage, nyde en svømmetur i spaområdet eller få masseret hovedbunden. Et wellnessophold er ikke helt billigt, men du kan være sikker på at hun vil elske at komme med på et ophold fyldt med forkælelse og velvære.
  • Tag ud og stå på skøjter – Hvis du planlægger jeres kærestedag i vintermånederne, så kan det være en god ide at tage ud og stå på skøjter. Inde i byen er der flere steder hvor der er opstillet baner man kan benytte, det er både sjovt og udfordrende på en og samme tid.

Spis lækker mad på en god restaurant

Man siger at vejen til en kvindes hjerte, sker igennem god og sund mad, derfor er det en god ide at invitere hende ud på en lækker restaurant hvor i kan få et godt og velfortjent måltid. Find en hyggelig og romantisk restaurant og ikke bare vælg det lokale pizzaria, til denne dag må det gerne være lidt mere specielt end det i vælger normalt til hverdag.

Giv hende en gave

En anden ting som helt sikkert vil frembringe smilet hos din kæreste er at give hende en lille overraskelse i form af en god og unik gave. Det kunne være et smykke, en god parfume eller måske en lidt mere personlig gave. Du kan se denne liste, med gaveideer til hende, her kan du helt sikkert finde en perfekt gave.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *