&Tradition – et brand værd at kende

21. august 2020 By HassanA

&Tradition – et brand værd at kende

Vidste du, at “And Tradition” er en af verdens førende videreudvikler og producenter af at genskabe … ja, gamle traditionelle anerkendte møbler, lamper, spejle og meget andet. &Tradition har blandt andet reproduceret Flowerpot-lampen af Verner Panton, “Valnødde”-stolen, samt den kendte “Stol med armlæn”. Det er en kæmpe ære for os, at vi kan være med til at yde vores bidrag til at videreføre de historiske produkter i vores branche. Derfor er vi glade og stolte over, at vi til alle vores kunder, kan tilbyde &Tradition-produkter og en stor del af varesortimentet fra brandet.

 

&Tradition har et helt særlige design univers, hvor møblerne i sig selv både er æstetik smukke og funktionelle. De får på den måde et helt unikt liv i sig selv – &Tradition kombinerer nemlig det spændende, interessante farvevalg og afdæmpede kurver og former. Folkene bag &Tradition, laver deres egne regler indenfor design, som betyder, at det er designs og former, som du ikke finder andre steder indenfor møbler og boligtilhør. De fleste mennesker vil opleve en stor glæde, når de har investeret i et smukt og særligt design fra &Tradition. Det er ofte nogle af de tilbagemeldinger vi får fra kunder – at de simpelthen bliver glade hver gang de ser designet i deres egne hjem.

 

Se vores store udvalg fra &Tradition

 

Et helt særligt bord

Tag eksempelvis dette særlige bord fra &Tradition – med Palette Table JH7 får du en designklassiker, som du altid vil finde glæde i, hvis du har det stående i dit hjem. Bordet er designet af Jamie Hayon for &Tradition. De forskellige bordplader, som alle er i forskellige farver, materialer og former er netop vidende på, at designet ofte er interessant og spændende. Palette serien fra &Tradition er inspireret af de kinetiske skulpturer af Alexander Calder. I Palette serien finder du både sofaborde, spiseborde, skriveborde og meget mere. Alle tilfører kant og glæde til dit hjem, og kan bruges til mange formål. Du kan derfor finde et bord til dig fra &Tradition. Kombiner det gerne med nogle af de smukke, veldesignede og interessante stole, som du også finder i &Tradition udvalget. ‘

PS: Du kan også besøge vores partnere, hvor du finder fedt overtøj fra Black Colour

 

Hos t.i.n.g vejleder vi dig gerne i &Tradition og finder lige netop det design, som kan bringe glæde og stolthed ind i dit hjem. Det gør vi med stolthed – ligesom vi er stolte over at have så stort et udvalg fra &Tradition i vores varesortiment.

Dette indlæg er udgivet af Bulldesign – Prestashop Udvikler

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *