Emaljeskilte og wallstickers

23. januar 2019 By Eskild Strudsberg

Emaljeskilte og wallstickers

Hvem kender ikke de der metalskilte med reklamebilleder i retro-stil? Det tror jeg, vi alle sammen gør. Selv har jeg adskillige af dem hængende på en af mit køkkens vægge. De er sat op næsten, som en kollage af forskellige motiver. Der er selvfølgelig den helt klassiske med Coca-cola‐flaskerne. Jeg har også et med billede for Cirkel Kaffe. Metalskiltene er flotte, og jeg passer faktisk på dem, så de ikke bliver ridsede. Jeg samler på dem. Det gør livet nemt for min familie. De ved altid, at hvis de giver mig sådan et metalskilt i fødselsdagsgave eller julegave, så er de ikke gået forkert i byen.

Det kan så være lidt svært for dem at huske, hvilke motiver jeg har, så de ikke kommer til at købe gengangere. Jeg har ikke helt tal på, hvor mange af skilte jeg egentlig har, men det er i hvert fald mere end 65. Samlingen er ved at bygge sig godt op. Det er min plan, at den skal kunne dække hele køkkenvæggen – fra gulv til loft. Skiltene skal sidde tæt, så det ligner en metalquilt! Ja, måske er det at overdrive, og måske er det en skør idé, men jeg kan godt lide den. Og jeg har intet imod at overdrive. At være in excess, som man siger.

Jeg har ét metalskilt i den samme stil, men det er ikke en reklame.
Det er en besked: ”Hunde må ikke medtages”.
Det er alvorligt ment. Jeg har nemlig allergi overfor hundehår, så når min bror kommer til kaffe en lørdag eftermiddag, må han lade hunden vente ude i haven. Den kan heldigvis lukkes, så hunden ikke render væk. Han kan også efterlade den i bilen. Det gør han, hvis det er meget koldt, eller regner. Vi har nemlig ikke et hundehus.

Der er også wall stickers

Det i øvrigt ret sjovt at se familiemedlemmerne stå og prøve at printe ind på nethinden, hvilke metalskilte jeg har, når min fødselsdag nærmer sig. Jeg har fortalt dem, at de kan sætte sig et mål, hver gang de er ude at rejse: De kan prøve at lede efter et metalskilt til mig, når de er ude at rejse. Mine brødre rejser meget ofte sammen med deres kærester eller partnere til udlandet. Der har de chancer for at finde metalskilte, som de ikke kan købe her i landet. Og jeg kan godt lide et skilt med en reklame for produkter vi ikke kendte til her i Danmark.

Ret beset er jeg også begejstret for de mange kreative muligheder med de populære wallstickers som dem fra Nicewall.

Jeg har også sagt, at det ikke behøver at være reklamer. Det kan også være signaler, eller vejvisere og alt den slags. Jeg er dog ikke så glad, hvis det bare er et husnummer. Så bliver jeg lidt skuffet, men det ved de vistnok. Sidste år fik jeg tre husnumre. De er flotte nok, men lidt kedelige. Så længe det er i retro-stilen, så bliver jeg glad.

Lillebror er lige kommet forbi med sin hund. Heldigvis er det godt vejr, så den har lagt sig med et ben i haven. Jeg har fødselsdag om 2 uger, og brormand står allerede og kigger på væggen …

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *