Afslapning med roulette i hverdagen

22. januar 2019 By Admin

Afslapning med roulette i hverdagen

Afslapning er vigtigt i det daglige, for på den måde bliver det også nemmere at kunne overskue sin hverdag, og de mange opgaver man har, og ting man skal. Sørg for at koble lidt af engang imellem. Gerne hver dag hvis du har mulighed for det.

Og det behøver ikke engang være særligt længe. Bare ti minutter eller 20. Det er nok til at finde overskuddet frem igen. Der findes mange muligheder for afslapning, og du skal selvfølgelig vælge det, der passer til dig. Her får du et par gode bud.

Spil online

Der findes mange spil online, hvor du kan få koblet af og ikke behøver tænke på andet. Blandt andet de kendte spil som Candy Crush eller 7-kabale. Det kan også være, at du har lyst til at give nogle af de mange roulette kampagner en chance, hvor du både kan slappe af og samtidig måske tjene lidt på det.

Det vigtigste er, at du føler, at du kan tage det frem et par gange om dagen og så lægge det væk igen. Så vælg et spil, hvor du ikke er afhængig af at skulle tjekke det hele. Tag måske et par spil roulette eller poker, og læg den så væk igen.

Meditation

Det kan også være, at du er den mere rolige type, som kun slapper af, når du ikke har andet at gøre. Altså at du bare ligger eller sidder og lytter til rolig musik med lukkede øjne. Det er en meget god måde at rense hovedet og glemme hverdagen.

Du behøver ikke nødvendigvis sætte dig i en lotusstilling for at det er rigtig meditation. Du kan også bare nøjes med at lægge dig på din sofa eller seng og lukke øjnene. Hovedsagen er, at der er ro, og du har tiden til at slappe af.

Se din yndlingsserie

Nogle slapper også af ved at se en god serie – eller en dårlig serie, hvor de ikke behøver tænke over tingene. Der findes mange serier, som varer 20 minutter, og som du bare kan slukke og tænde for, som du har lyst til. Det kan for eksempel være FRIENDS, som mange har set mange gange og derfor ikke behøver tænke så meget.

Husk bare at slukke efter et par afsnit, så du ikke kommer til at sidde foran tv’et hele eftermiddagen og glemmer alt det, du skal have ordnet.

Motioner

Det kan også være, at du er typen, der slapper af med en god løbetur eller træning. Det er både sundt og godt, og fokuserer du kun på motionen, så glemmer du hurtigt hverdagens stress. Husk at tage dig god tid til løbeturen, så du har tid til at fokusere på det.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *