Godbidder til hunde

8. maj 2018 By Eskild Strudsberg

Godbidder til hunde

Jeg tror nok, at de fleste mennesker, der har hunde, har en indædt vilje til at give deres elskede hund det bedste af alting. Om det så er den perfekte hundesnor eller de perfekte hundegodbidder – de skyr ingen midler for at gøre det så godt, som de kan.

Ofte er der meget tætte bånd mellem en hundeejer og hunden, og for mange er hunde det mest loyale og kærlige kæledyr, der findes. Selv er jeg ikke så hundegal, men jeg kender en pige, der er.

Der findes heldigvis mange dyrehandlere i Danmark, og på Novaindex.com fandt jeg en fin oversigt. Over 700 dyreforretninger er der fordelt over hele landet, så er du på udkig efter et dyrecenter. så kig forbi Novaindex.com.

Kun det bedste til min hund

Inga – det hedder hun – har haft hund, siden hun var ganske lille. I dag er hun en voksen pige på 30 år, og hun er lige så hundetosset nu som dengang. Hun har en helt enorm viden om hunde og ikke mindst om deres ernæring. Det giver sig udslag i, at hun kun giver sin hund (Rocky hedder den) godter, der er 100% sunde og målrettede en hunds fordøjelse. Og det giver jo egentlig meget god mening, ikke? Jeg gør jo det samme med min hund.

Rockys absolutte favorit, når det handler om hundefoder og godbidder, er dem, der hedder Æbleguf. Faktisk er det 100% ren æble, der er et biprodukt efter fremstilling af æblemost. Det er hamrende sundt, og hunde elsker det. Inga giver en håndfuld som godbid og jævnligt hælder hun også lidt over foderet, når hun synes, at Rocky skal forkæles lidt ekstra. Jeg har mange gange set Rocky blive helt ekstatisk, når han får godbidderne, så ingen tvivl om, at de er populære.

Inga er meget opsat på at bruge de bedste ting til Rocky, og hun køber det meste på den webshop, der hedder Damino. Det gør hun – siger hun – fordi de har de rigtige og sunde produkter og fordi de er ganske billige. Inga er ikke rig, og det er jo ingen hemmelighed, at det er en dyr hobby at have hund, så hun sparer der, hvor hun kan uden at gå på kompromis.

Jeg skal måske lige tilføje, at jeg faktisk har smagt på det der Æbleguf til hunde, og det smager ganske fortrinligt. Lidt tørt for et menneske måske – men hunde elsker det. Læs alt om hundefoder og godbidder, her.

Bedste hundeforsikring

Det er ikke kun, når det kommer til hundefoder, at Rocky skal have det bedste. Jeg har naturligvis også sørget for, at der er tegnet en hundeforsikring på ham, så han kan få den bedste pleje hos dyrlægen.

Jeg har selvfølgelig den lovpligtige hundeansvarsforsikring, som alle hundeejere skal tegne. Derudover har jeg tegnet en hundesygeforsikring, som dækker 80% af dyrlægeregningen, således at jeg selv kun skal betale 20%.

Det er altså virkelig mange penge, da den sidste regning fra dyreklinikken lød på 12.000 kr. Så mange penge kunne jeg ikke selv have betalt, så det var bare super skønt, at jeg havde tegnet denne hundeforsikring. Du kan læse meget mere om hundeforsikringer, klik her.

COMMENTS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *